سفارش تبلیغ
صبا ویژن
کل بازدیدها:----1338947---
بازدید امروز: ----20-----
بازدید دیروز: ----34-----
مضرات سیگار - موسسه آسیب های اجتماعی ستایشگران زاهدان
 
 
  • درباره من
    مضرات سیگار - موسسه آسیب های اجتماعی ستایشگران زاهدان
    عظیم جان ابادی
    وبلاگ موسسه آسیب های اجتماعی ستایشگران به شماره ثبت 174 واقع در زاهدان با اهداف کاهش آسیب و مواد مخدر ایدز که از جمله کارهای موفق این موسسه افتتاح اولین مرکزDIC(مرگز کذری معتادین )جنوب شرق کشور تحت حمایت معاونت امور فرهنگی و پیشگیری بهزیستی س و ب ادرس مرکز زاهدان خیابان هیرمند شمالی بین هیرمند 47و49که این مرکز توانسته با تحت پوشش قراردادن بیش از 400معتاد گذری در یه سال گذشته در یکی از محله ای محروم شهر زاهدان امارخوب و قابل توجهی از خود به جای گذارد.ضمنا تمام سوالات شما رادر مورد ایدز-اعتیاد-آسیب های اجتماعی- مهارت های زندگی-ترک اعتیاد- جوابگو می باشد. تلفن های تماس:05414508964-09395438549وهمچنین در زمینه ترک اعتیاد و خدمات مشاوره ایی و حمایتی ویژه معتادین در شهر زاهدان به صورت رایگان همکاری مینماید
  • لوگوی وبلاگ
    مضرات سیگار - موسسه آسیب های اجتماعی ستایشگران زاهدان

  • پیوندهای روزانه
  • فهرست موضوعی یادداشت ها
  • مطالب بایگانی شده
    انواع مواد مخدر
    ایدز
    ترک اعتیاد
    همایش و کارگاه اموزشی موسسه ستایشگران
    بهداشت و سلامت
    دهان و دندان
    سلامت چشم ها
    کودکان
    داروها
    زنان و بارداری
    بیماری های کلیه
    بیماران دیابتی
    سرطان ها
    خون
    خواب و استراحت
    مراقبت از پا و کمر
    بزرگان علم پزشکی
    گوش حلق بینی - مو
    شناخت بیماری ها
    محیط زیست
    مضرات سیگار
    حجامت
    بیماری قلبی
    صرع
    سلامت روح و روان > آرامش ؛ عصبانیت
    سلامت روح و روان > معلولیت
    اعتماد به نفس و عزت نفس ؛ موفقیت ؛ کمرویی
    فقر بیکاری
    خودکشی
    دختران فراری و فحشا
    طلاق
    آسیب های اجتماعی مراکز غیر دولتی
    سلامت روح و روان > افسردگی ؛ بیماری های روانی
    مهر 1387
  • لینک دوستان من
    وبلاگ تخصصی حضرت معصومه «کریمه اهل بیت »
    عرشیان خاک نشین «شهید مرتضی بصیری»
    کریم اهل بیت
    تنها ترین سردار
    لینک باکس وبلاگ های مذهبی
    عاشقان وصال
    خط سبز
    وصال
    انتظار سبز
    حضرت مهدی عج
    هَل مِن ناصر یَنصُرنی
    خورشید خیبر
    نگاهی نو به فردا
    هرچه می خواهد دل تنگت بگو(مشاوره و مقاله)
    مشکی رنگه عشقه
    ای تشنه لب
    پوست کلف
    عــــشقـــــولـــــک
    اتحادیه دانش آموزی سیستان و بلوچستان
    انجمن طنین تفتان(ملی،مردمی،مستقل)
    .•¤ خانه آرزو ¤•.
    شیعه مذهب برتر Shia is super relegion
    دست خط ...
    فرشتگان رنجور
    ماورای سکوت
    بهترین آرزو هایم تقدیم تو باد.
    دم مسیحائی
    احساس با تو بودن
    گل یخ
    خلوت من
    دل نوشته های یک دختر شهید
    پشت جبهه
    شب مهتابی
    مه نو سفر
    وبلاگ شخصی محمدعلی مقامی
    او برای دم هر ثانیه ام رحمتی بود عظیم!
    نان ، عشق ، موتور هزار
    پلاک هشت
    کجایند مردان بی ادعا؟
    به برادرم مسیح
    کجایید ای شهیدان خدایی
    .:: رویش عشق::.
    در فراق وطنم
    امید آخر
    یک قدم تا پشت خاکریز
    قدرت شیطان
    آقاشیر
    بررسی عوارض استمناء و راه های ترک آن
    دل نوشته های کودک خیابانی
    تام ( تفکر - ایمان - محبت )
    سجاده ای پر از یاس
    تا ریشه هست، جوانه باید زد...
    خلوت تنهایی
    پرسه زن بیتوته های خیال
    فتوبلاگ
    آسیبهای اجتماعی
    آنالیز ریاضی قرآن
    مذهب عشق
    عاشق آسمونی
    .: شهر عشق :.
  • لوکوی دوستان من
  • اوقات شرعی
  • اشتراک در وبلاگ
     
  • وضعیت من در یاهو
  • پیام مشمئزکننده برای سیگاری ها
    نویسنده: عظیم جان ابادی چهارشنبه 87/2/25 ساعت 2:43 صبح

    پیام مشمئزکننده برای سیگاری ها

    ترک سیگار سخت است ولی ترک نکردن آن به مراتب سخت‌تر است.

    نشان دادن بیماری روی پاکت سیگار

    در سال های اخیر، اگر چه در رسانه‌ها تبلیغات زیادی علیه مصرف سیگار پخش شده، ولی به تازگی سنگاپور زمان پخش یک پیام تلویزیونی درباره ی مبارزه با سیگار را به دلیل نگرانی‌های عموم در رابطه با نامناسب بودن آن برای کودکان تغییر داده است.

    پس از آنکه آمارها نشان دادند که این پیام ها در کودکان منجر به ترس و آشفتگی می‌شود، کمیته آگهی‌های تبلیغاتی سلامت سنگاپور (اچ.پی.بی) اعلام کرد این پیام تنها پس از ساعت 8 شب که تعداد بینندگان خردسال کمتر از سایر اوقات است، پخش خواهد شد.

    رئیس این کمیته در این رابطه اظهار داشت: اچ پی بی این آگهی تبلیغاتی را بازبینی کرده تا کمترین خطری متوجه کودکان نشود. وی می‌افزاید: این آگهی همچنین بین برنامه‌های خانوادگی پخش نخواهد شد.

    این پیام تلویزیونی با نمای نزدیک دهان یک زن مبتلا به سرطان دهان آغاز می‌شود. روی لب های این زن زخم های دلخراشی دیده می‌شود و دندان های فاسد و پوسیده او کاملا نمایان است.

    این زن در این آگهی تبلیغاتی می‌گوید: سیگار کشیدن سبب ابتلا به سرطان دهان می‌شود. وی در ادامه می‌گوید: «ترک سیگار سخت است، ولی ترک نکردن آن به مراتب سخت‌تر است.»

    این پیام بخشی از برنامه‌های تبلیغاتی علیه سیگار در رسانه‌های سنگاپور است. جالب است بدانید روی بسته‌های سیگار در سنگاپور در حال حاضر عکس‌ افراد مبتلا به بیماری‌های ناشی از سیگار همه‌ جا دیده می‌شود.

    در واقع بسیاری از کشورها، کارخانه‌های تولیدکننده سیگار را مجبور می‌کنند که روی پاکت‌های سیگار هشدارهای لازم را درباره اثرات مخرب و در اصل مرگبار آن به مصرف کننده اخطار دهند.

    به تعویق انداختن زمان پخش این پیام تبلیغاتی در حالی بود که در نخستین روز دسامبر سال 2007 کارخانه‌های سیگار و تنباکو ‌سازی در بلژیک موظف شدند عکس‌های ترسناکی از مشکلات سیگار را روی پاکت‌های خود چاپ کنند. بر اساس این دستورالعمل تمامی سازندگان سیگار تا نخستین روز دسامبر 2007 زمان داشتند که پاکت‌های سیگار خود را با عکس های «شوک‌آور» از اثرات زیان بار تنباکو چاپ نمایند.

    وزیر بهداشت بلژیک گفت که این عکس ها باعث می‌شوند تا مردم کمتر سیگار بکشند و دید بهتری نسبت به زیان های سیگار داشته باشند. اما آیا واقعا چنین اتفاقی خواهد افتاد؟

    مسلما همانگونه که انتظار می‌رود کارخانه‌های تولید ‌کننده سیگار و بخصوص رسانه‌ها به علت داشتن مخاطبان بسیار، نقش تعیین‌کننده‌ای در کاهش مصرف محصولات دخانیات داشته باشند، ولی نباید نادیده گرفت که تبلیغاتی که به سوء مصرف این مواد اشاره دارند مسلما باید به گونه‌ای باشند که مخاطبان را به سوی خود جذب کنند.

    هر چند آثار سوء مصرف سیگار را نمی‌توان نادیده گرفت، ولی به نظر می‌رسد پخش تصاویر دل خراش و دردناک برای نشان دادن آثار منفی سیگار، شاید تنها سبب امتناع مخاطبان از دیدن این تصاویر شود.

    سمیه شرافتی


        نظرات دیگران ( )

  • هر پُک قلیان، یک لیتر دود سمی
    نویسنده: عظیم جان ابادی چهارشنبه 87/2/25 ساعت 2:43 صبح

    هر پُک قلیان، یک لیتر دود سمی

    ششمین کنگره ی سراسری بیماری‌های ریه بهانه‌ای بود تا متخصصان یک بار دیگر اعلام کنند که خطرات قلیان، اگر بیشتر از سیگار نباشد، کمتر نیست.

    دو نوجوان در حال کشیدن قلیان

    دکتر روزبه نقشین، دبیر انجمن متخصصان ریه تاکید کرد:

    "کشیدن قلیان حجم تنفسی بدن را کاهش داده و مواد سمی ناشی از نوع توتون و تنباکوی قلیان، سلامت افراد را با خطر روبرو می ‌کند."

    او با انتقاد از رواج استفاده از اسانس در ترکیب تنباکوها گفت: "این ترکیب به ‌علت حرارت زیاد، موادی را وارد بدن می‌ کند که عوارض ناگواری برای انسان به ‌دنبال دارد."

    دبیر اجرایی ششمین کنگره ی سراسری بیماری‌های ریه، قلیان را اعتیادآور دانست و گفت:

    "کشیدن یک یا دو بار قلیان در روز، فرد استفاده‌ کننده را دچار اعتیاد می ‌کند، در حالی ‌که تصور غلط جامعه این است که دود حاصل از قلیان از آب رد می‌ شود و مواد سمی آن از بین می‌ رود."

    هر وعده قلیان برابر یک پاکت سیگار

    مانند بسیارى از کشورهاى خاورمیانه، قلیان یکى از وسایل تفریحى رایج در ایران است که اگرچه بارها از سوی مسئولان وزارت بهداشت و نیروی انتظامی مصرف آن در اماکن عمومی و به خصوص سفره‌خانه‌های سنتی منع شده،‌ اما ظاهراً به راحتی نمی ‌شود، شر آن را از چنین مکان‌هایی کم کرد.

    متخصصان اعلام می‌ کنند که مصرف‌ کنندگان قلیان، در هر بار مصرف، دود بسیار زیادتری را در مقایسه با کشیدن یک نخ سیگار دریافت می‌ کنند.

    افراد سیگاری که به طور متداول ‌8 تا ‌12 نخ سیگار در روز مصرف می‌ کنند، به طور متوسط با ‌40 تا ‌75 پُک که به مدت ‌5 تا ‌7 دقیقه به طول می ‌انجامد، حدود ‌5 تا 6 لیتر دود استنشاق می‌ کنند و این در حالی ‌است که مصرف ‌کننده ی قلیان در هر وعده مصرف که به طور متداول ‌20 تا ‌80 دقیقه طول می ‌کشد، حدود ‌50 تا ‌200 پُک می ‌زند که هر پک به طور متوسط حاوی ‌15/0 تا یک لیتر دود است.

    دود به همراه رطوبت

    دکتر ایرج خسرو‌نیا،‌ رئیس انجمن پزشکان داخلی ایران، با اشاره به اینکه دود قلیان همان مضرات سیگار را دارد، در مورد سایر عوارض کشیدن قلیان می‌ گوید: 

    "به دلیل مرطوب بودن راه‌های هوایی و مجرای خروج دود، قلیان می ‌تواند عامل مهمی جهت رشد میکروب ها و قارچ ها باشد.

    تحقیقات اخیر نشان داده‌اند که کشت مواد داخل لوله ی قلیان حاوی صدها نوع قارچ و میکروب بوده و این میکروب‌ها و قارچ ها به راحتی توسط دود، وارد دستگاه تنفس شده و ایجاد عفونت های مزمن می‌ کند.

    در ابتدا شخص متوجه بیماری خود نمی ‌شود، ولی سال های بعد به دلیل نفوذ این قارچ ها و میکروب ها در لایه‌های مختلف ریه، بیماری هایی مثل برونشیت،‌ برونشکتازی،‌ آمفیزم ریه و در نهایت آسم ایجاد می شود. این در حالی است که شخص هنگامی به بیماری خود پی می ‌برد که متأسفانه چاره‌ای جز تحمل بیماری تا آخر عمر نخواهد داشت."

    دکتر خسرونیا با اشاره به اینکه شخص مبتلا به بیماری‌های مختلف ریه اگر به استعمال دخانیات و کشیدن قلیان ادامه بدهد بدون شک مبتلا به سرطان ریه و دستگاه تنفسی خواهد شد، اضافه می ‌کند:"متأسفانه به اکثر تنباکو‌هایی که در سال های اخیر به بازار آمده اسانس‌هایی اضافه می‌ شود که این اسانس ها علاوه بر تحریک دستگاه تنفس موجب حساسیت و آلرژی می‌ گردد، بنابراین علاوه بر بیماری‌های ذکر شده، رینیت آلرژیک و سرفه‌های مزمن همراه با خلط را برای فرد به همراه دارد."

    دود قلیان بیشتر از سیگار است

    بنا به اعتقاد کارشناسان مصرف یک نخ سیگار بین 500 سی‌سی تا یک لیتر دود تولید می‌ کند، اما استفاده ی یک بار از قلیان 10 تا 20 لیتر دود تولید خواهد کرد. مدت زمان استعمال سیگار معمولاً 10 دقیقه است، اما قلیان با وجود دفعات کمتر استفاده در مقایسه با سیگار، در هر بار مصرف برای 40 تا 60 دقیقه استفاده می ‌شود. به این ترتیب اثرات مضر قلیان، کمتر از سیگار نیست، اما در فرهنگ جامعه ی ما به این حقیقت علمی توجهی نمی ‌شود.

    دکتر خسرونیا با اشاره به اینکه حتی دیده شده والدین برای خندیدن و سرگرمی، نی قلیان را به دهان افراد زیر 5 سال هم گذاشته و آنها را وادار به قلیان کشیدن می ‌کنند، می‌ گوید: "رسانه‌ها باید آگاهی لازم را به مردم بدهند تا مردم لااقل از استعمال قلیان در مکان‌های عمومی و منازل، به خصوص اماکنی که به فضای آزاد راه ندارند، خودداری کنند."

    انتقال بیماری از طریق قلیان

    اگر دود قلیان وارد ریه نشود و فقط از راه دهان خارج شود، آسیبی به ریه‌ها وارد نمی ‌شود! این جمله‌ای است که از زبان بسیاری از مصرف ‌کنندگان قلیان شنیده می‌ شود.

    دکتر خسرو‌نیا، در این باره می ‌گوید:

    "این تصور، تصوری کاملاً غلط است، چون دود از طریق مخاط دهان و حنجره جذب بدن گشته و آثار سوء خود را می ‌گذارد. حتی در هوایی که دود قلیان آزاد می ‌شود، افرادی که قلیان نمی‌ کشند و در معرض دود قرار گرفته اند، در طولانی‌ مدت دچار عوارض آن خواهند شد."

    دکتر شهرام آگاه،‌ متخصص داخلی و عضو هیأت علمی دانشگاه ایران نیز در مورد مصرف قلیان می‌ گوید: "بر خلاف تصور عمومی که عده‌ای معتقدند وجود آب قلیان جلوی مواد مضر و سمی آن را می‌ گیرد،‌ بیشتر این مواد سمی از جمله نیکوتین و خاکستر وارد ریه می ‌شوند و به خاطر دَم‌های عمیقی که فرد  برای جذب دود می ‌زند،‌ تخریب‌های جدی به حبابچه‌های ریه وارد می‌ شود."

    وی با اشاره به اینکه سرطان ریه،‌ سرطان لب و دهان و حنجره،‌ سرطان مری و معده،‌ لوزالمعده، کبد و سرطان روده بزرگ از عوارض بد‌خیم استفاده از سیگار و قلیان هستند،‌ در مورد عوارض خوش‌خیم آن می ‌گوید:

    "این عوارض شامل زخم‌های گوارشی هستند. همچنین قلیان باعث ریفلاکس معده(برگشت اسید معده به مری) می ‌شود که در نتیجه ی ‌آن فرد سوزش شدیدی در سر دل دارد و دچار تهوع می گردد. حتی بیماری ریفلاکس در بعضی موارد منجر به سرطان مری نیز می‌ شود."

    به گفته ی وی میزان و عمق دَم در حرکت دادن آب قلیان بسیار مهم است و قلیان با وجود اینکه کمتر مصرف می ‌شود، اما حجم دودی که از طریق آن وارد بدن می‌ شود، 10 تا 20 برابر دود ناشی از مصرف سیگار است.

    بنا به گفته ی متخصصان دود استنشاق ‌شده از قلیان، نه تنها همه ی مواد سرطان ‌زای دود سیگار را دارا است، بلکه مونوکسیدکربن بیشتری هم دارد.

    به علاوه، دود قلیان مجموعه‌ای از مواد سرطان ‌زای دیگر را دارد که ناشی از سوختن زغال است و خطر انتقال بیماری‌‌های عفونی مانند سل را نیز افزایش می ‌دهد.

    دکتر آگاه با اشاره به اینکه نیکوتین نقش بسیار مهمی در میزان و نحوه ی مصرف مواد دخانی به عهده دارد،‌ می ‌گوید:

    "تحقیقات ثابت کرده است افراد سیگاری تا زمانی که میزان نیکوتین دریافتی در آنها به آستانه ی مورد نیاز برای رفع حالت وابستگی برسد، به کشیدن سیگار ادامه می ‌دهند. پس با فرض جذب بخشی از نیکوتین موجود در دود قلیان در اثر عبور آن از آب، مصرف‌ کنندگان قلیان برای رسیدن به آستانه ی ارضای وابستگی، با استنشاق مقادیر بسیار زیادتر دود، در معرض مقادیر بیشتری مواد شیمیایی سرطان‌زا و گازهای خطرناک مثل منو‌اکسید‌کربن قرار می گیرند.

    این موضوع مصرف‌ کنندگان قلیان و اطرافیان آنها را که در مواجهه با دود تحمیلی آن قرار دارند، همانند مصرف ‌کنندگان سیگار به انواع سرطان ها، بیماری های قلب و عروق، تنفسی و آثار سوء در دوران بارداری مبتلا خواهد ساخت."

    هم اکنون سالانه 5 میلیون نفر در دنیا به علت استعمال دخانیات، جان خود را از دست می ‌دهند که با ادامه ی این روند تا 20 سال آینده تعداد قربانیان به 10 میلیون نفر در سال می ‌رسد.

    بر اساس تازه‌ترین آمارهای ملی نیز 3 درصد نوجوانان ایرانی سیگار می‌ کشند و 14 درصد آنان از سایر مواد دخانی و عمدتاً از قلیان استفاده می ‌کنند.


        نظرات دیگران ( )

  • سیگار پوست را پیر می‌کند
    نویسنده: عظیم جان ابادی چهارشنبه 87/2/25 ساعت 2:42 صبح

    سیگار پوست را پیر می‌کند

    پژوهشگران می‌گویند سیگار تنها چین و چروک صورت را زیاد نمی‌کند، بلکه اثر مشابهی بر روی تمام بدن دارد.

    مردی در حال نگاه کردن به سیگار

    به گزارش خبرگزاری رویترز نتایج یک تحقیق جدید که در شماره اخیر نشریه Archives of Dermatology منتشر شده نشان می‌دهد که سیگار کشیدن بر پوست تمام قسمت های بدن، حتی بخش‌های پوشیده و دور از نور خورشید بدن اثر می‌گذارد.

    دکتر یولاندا هلفریچ از دانشگاه میشیگان و سرپرست این تحقیق می‌گوید: "برررسی ما نشان داد که پوست بخش‌هایی از بدن که معمولا دور از نور خورشید هستند متناسب با تعداد سیگارهای کشیده‌ شده در روز و سال‌های سیگار کشیدن، دچار آسیب می‌شوند."

    این گروه محققان می‌نویسند: "افراد بالای 65 سال که سیگار می‌کشیدند، نسبت به غیرسیگاری‌ها به طور قابل ‌توجهی دارای چین‌های ریز کوچکی در بدن بودند. یافته‌های مشابهی در افراد 45 تا 65 ساله هم دیده شد."

    هنگامی که پوست، به خصوص پوست صورت، در معرض نور خورشید قرار می‌گیرد، خشن و چین‌دار می‌شود و ته‌رنگ زرد کمرنگی پیدا می‌کند.

    پژوهش‌های متعدد قبلی نشان داده بودند که سیگار کشیدن در پیری زودرس پوست صورت که با چروک‌های صورت قابل اندازه‌گیری است، نقش دارد. اما این تحقیق نشان داد که پوست نقاط پوشیده بدن هم با سیگار کشیدن در معرض پیری زودرس قرار می‌گیرد.

    بررسی‌های قبلی مشخص‌ کرده‌اند که کشیدن سیگار و سایر عوامل ‌آسیب‌رسان به پوست باعث انقباض عروق خونی زیر پوست می‌شوند و میزان خون‌رسانی به پوست را کاهش می‌دهند.

    سیگارکشیدن همچنین به بافت همبندی که پوست و اندام‌های داخلی روی آن تکیه دارند، آسیب می زند.


        نظرات دیگران ( )

  • ترک سیگار بعد از 60 سالگی هم مفید است
    نویسنده: عظیم جان ابادی چهارشنبه 87/2/25 ساعت 2:41 صبح

    ترک سیگار بعد از 60 سالگی هم مفید است

    این‌قدر نگویید ما که آردمان را ریخته‌ایم و الک‌مان را آویخته‌ایم، سنی از ما گذشته است و دیگر فرقی ندارد که سیگار بکشیم، ورزش کنیم یا نه.

    دو پیرمرد در حال سیگار کشیدن
    محققان انگلیسی گفته‌اند حتی بعد از 60 سالگی هم کم کردن وزن، کنار گذاشتن سیگار و ورزش می‌تواند خطر دیابت و بیماری‌های قلبی- عروقی را تا حد زیادی کم کند.

    خبرگزاری رویترز، کار این محققان را در دانشکده پزشکی کالج لندن چنین گزارش کرده است. آنها بیش از سه هزار مرد بین 60 تا 79 ساله را تحت نظر گرفتند. هیچ‌کدام از آنان در ابتدای مطالعه، دیابت یا بیماری قلبی نداشتند، اما یک‌ چهارم آنان به سندرم متابولیک مبتلا بودند، یعنی چاق بودند و چربی بالا داشتند و...  و به عبارت دیگر در معرض خطر این دو بیماری بودند.

    بررسی‌ آنها نشان داد ورزش و فعالیت بدنی، حدود 24 درصد خطر این سندرم را کم می‌کند. آنهایی که 2 تا 4 سال قبل از این مطالعه، وزن خود را به حد متعادل رسانده‌ بودند، حدود 12 درصد به سندرم متابولیک دچار شده بودند، در حالی‌ که کسانی که وزن بالا داشتند و تغییری در آن نداده ‌بودند، 23 درصد و کسانی که وزن‌شان در این مدت اضافه شده‌ بود، 32 درصد به این سندرم مبتلا شده‌ بودند.

    سایر مواردی که رعایت آنها در کاهش خطر بیماری‌‌های قلبی- عروقی و دیابت مؤثر است، شامل اینهاست: ترک سیگار، مصرف کم کربوهیدرات و چربی در برنامه غذایی روزانه.


        نظرات دیگران ( )

  • پیشگیری از مصرف سیگار
    نویسنده: عظیم جان ابادی شنبه 87/2/7 ساعت 7:26 صبح

    پیشگیری از مصرف سیگار

    تقریباً 40 درصد از نوجوانان که تجربه خود را با تعداد کمی سیگار شروع می کنند متاسفانه به سیگار معتاد می شوند .
    در اکثر موارد جوانان مصرف سیگار را از سنین پایین شروع می کنند وتنها اشخاص کمی را  می توان یافت که پس از 18 سالگی شروع به مصرف سیگار کرده باشند . بنابراین باید پیشگیری در گروه های سنی اطفال ونوجوانان را اقدامی اساسی در کاهش میزان مصرف سیگار دانست .
    جوانانی که برای مقابله در برابر فشارهای اجتماعی تعلیم دیده اند واز عوارض مصرف سیگار برسلامت خود ودشواری ترک آن آگاهی دارند ، به احتمال کمتری شروع به مصرف سیگار می نمایند .

    اقدام برای ترک اعتیاد
    1- در تقویم یک روز را برای ترک سیگار تعیین کنید ودور آن خط بکشید .
    2- به دیگران اعلام کنید که اقدام به ترک سیگار کرده اید ودر جستجوی حمایت آنها باشید .
    3- هرگز کبریت یا فندک با خود حمل نکنید .
    4-  زمانی را برای گذراندن با کسانی که سیگاری نیستند ، اختصاص دهید .
    5-  اگر میل شدید ویا وسوسه کشیدن سیگار رادارید ، به جای آن ده نفس عمیق بکشید وآخرین نفس را درون ریه نگهدارید وبه آرامی آن را خارج کنید . سپس به خود بگویید من حالا یک سیگار کشیده ام .
    دوست عزیز 
    در صورتی که به شما سیگار تعارف شد چه واکنشی نشان خواهید داد ؟
    پیشنهاد ما  این است که :
    1-  محکم وقاطع به خود بگویید ( نه ) نمی خواهم این کار را انجام دهم .
    2- بگویید ( نه ) ویک یا چند دلیل دیگر ذکر کنید دلایل بهداشتی ، اجتماعی وعوارض جسمی وروانی را مطرح نمایید .
    3-  فعالیت مثبت وجانشین مناسبی برای رفتار غلط به خود ودیگران پیشنهاد کنید .
    4- در صورت لزوم صحنه را ترک نموده واز موقعیت ،کاملاً دوری کنید .


        نظرات دیگران ( )

    <      1   2   3   4      

  • لیست کل یادداشت های این وبلاگ
  • ویژه نامه شهادت امام حسن مجتبی با بیش از 100 مطلب
    ادرس جدید سایت
    کپسولهای ترک اعتیاد، بلای جان معتادان
    کتامین
    روشهای نوین ترک سیگار
    [عناوین آرشیوشده]