سفارش تبلیغ
صبا ویژن
کل بازدیدها:----1339268---
بازدید امروز: ----70-----
بازدید دیروز: ----82-----
سرطان ریه ، معده و مری - موسسه آسیب های اجتماعی ستایشگران زاهدان
 
 
  • درباره من
    سرطان ریه ، معده و مری - موسسه آسیب های اجتماعی ستایشگران زاهدان
    عظیم جان ابادی
    وبلاگ موسسه آسیب های اجتماعی ستایشگران به شماره ثبت 174 واقع در زاهدان با اهداف کاهش آسیب و مواد مخدر ایدز که از جمله کارهای موفق این موسسه افتتاح اولین مرکزDIC(مرگز کذری معتادین )جنوب شرق کشور تحت حمایت معاونت امور فرهنگی و پیشگیری بهزیستی س و ب ادرس مرکز زاهدان خیابان هیرمند شمالی بین هیرمند 47و49که این مرکز توانسته با تحت پوشش قراردادن بیش از 400معتاد گذری در یه سال گذشته در یکی از محله ای محروم شهر زاهدان امارخوب و قابل توجهی از خود به جای گذارد.ضمنا تمام سوالات شما رادر مورد ایدز-اعتیاد-آسیب های اجتماعی- مهارت های زندگی-ترک اعتیاد- جوابگو می باشد. تلفن های تماس:05414508964-09395438549وهمچنین در زمینه ترک اعتیاد و خدمات مشاوره ایی و حمایتی ویژه معتادین در شهر زاهدان به صورت رایگان همکاری مینماید
  • لوگوی وبلاگ
    سرطان ریه ، معده و مری - موسسه آسیب های اجتماعی ستایشگران زاهدان

  • پیوندهای روزانه
  • فهرست موضوعی یادداشت ها
  • مطالب بایگانی شده
    انواع مواد مخدر
    ایدز
    ترک اعتیاد
    همایش و کارگاه اموزشی موسسه ستایشگران
    بهداشت و سلامت
    دهان و دندان
    سلامت چشم ها
    کودکان
    داروها
    زنان و بارداری
    بیماری های کلیه
    بیماران دیابتی
    سرطان ها
    خون
    خواب و استراحت
    مراقبت از پا و کمر
    بزرگان علم پزشکی
    گوش حلق بینی - مو
    شناخت بیماری ها
    محیط زیست
    مضرات سیگار
    حجامت
    بیماری قلبی
    صرع
    سلامت روح و روان > آرامش ؛ عصبانیت
    سلامت روح و روان > معلولیت
    اعتماد به نفس و عزت نفس ؛ موفقیت ؛ کمرویی
    فقر بیکاری
    خودکشی
    دختران فراری و فحشا
    طلاق
    آسیب های اجتماعی مراکز غیر دولتی
    سلامت روح و روان > افسردگی ؛ بیماری های روانی
    مهر 1387
  • لینک دوستان من
    وبلاگ تخصصی حضرت معصومه «کریمه اهل بیت »
    عرشیان خاک نشین «شهید مرتضی بصیری»
    کریم اهل بیت
    تنها ترین سردار
    لینک باکس وبلاگ های مذهبی
    عاشقان وصال
    خط سبز
    وصال
    انتظار سبز
    حضرت مهدی عج
    هَل مِن ناصر یَنصُرنی
    خورشید خیبر
    نگاهی نو به فردا
    هرچه می خواهد دل تنگت بگو(مشاوره و مقاله)
    مشکی رنگه عشقه
    ای تشنه لب
    پوست کلف
    عــــشقـــــولـــــک
    اتحادیه دانش آموزی سیستان و بلوچستان
    انجمن طنین تفتان(ملی،مردمی،مستقل)
    .•¤ خانه آرزو ¤•.
    شیعه مذهب برتر Shia is super relegion
    دست خط ...
    فرشتگان رنجور
    ماورای سکوت
    بهترین آرزو هایم تقدیم تو باد.
    دم مسیحائی
    احساس با تو بودن
    گل یخ
    خلوت من
    دل نوشته های یک دختر شهید
    پشت جبهه
    شب مهتابی
    مه نو سفر
    وبلاگ شخصی محمدعلی مقامی
    او برای دم هر ثانیه ام رحمتی بود عظیم!
    نان ، عشق ، موتور هزار
    پلاک هشت
    کجایند مردان بی ادعا؟
    به برادرم مسیح
    کجایید ای شهیدان خدایی
    .:: رویش عشق::.
    در فراق وطنم
    امید آخر
    یک قدم تا پشت خاکریز
    قدرت شیطان
    آقاشیر
    بررسی عوارض استمناء و راه های ترک آن
    دل نوشته های کودک خیابانی
    تام ( تفکر - ایمان - محبت )
    سجاده ای پر از یاس
    تا ریشه هست، جوانه باید زد...
    خلوت تنهایی
    پرسه زن بیتوته های خیال
    فتوبلاگ
    آسیبهای اجتماعی
    آنالیز ریاضی قرآن
    مذهب عشق
    عاشق آسمونی
    .: شهر عشق :.
  • لوکوی دوستان من
  • اوقات شرعی
  • اشتراک در وبلاگ
     
  • وضعیت من در یاهو
  • سرطان ریه ، معده و مری
    نویسنده: عظیم جان ابادی چهارشنبه 87/2/25 ساعت 12:33 عصر

    سرطان ریه ، معده و مری


    سرطان ریه یکی از شایع ترین سرطان ها در سراسر جهان به شمار می رود و بیش از 80 درصد مبتلایان به این بیماری در فاصله پنج سال از تشخیص بیماری، جان خود را از دست می دهند. سرطان ریه دارای پنج حالت متفاوت است که از هر پنج مورد آنها یکی سرطان ریه از نوع یاخته های کوچک (شایع ترین نوع سرطان ریه) است.

    علائم هشدار دهنده سرطان ریه افزایش یا شدت سرفه در افراد سیگاری، سرفه همراه با خلط خونی، تنگی نفس در اثر فعالیت، خس خس حاد سینه، درد مبهم یا مشخص در قفسه سینه، خش شدن صدا، کاهش وزن، بی اشتهایی، تورم در ناحیه گردن و صورت، و ضعف و خستگی مفرط است. این سرطان در مراحل ابتدایی هیچ نشانه ای ندارد و بیماران اغلب زمانی به پزشک مراجعه می کنند که بیماری در مراحل پیشرفته قرار دارد و همین امر باعث افزایش آمار مرگ و میر در میان مبتلایان این سرطان شده است.

    اعتیاد به دخانیات، آلاینده های موجود در هوا، استنشاق دود سیگار توسط افراد غیرسیگاری، عوامل ژنتیک و عوامل ایمنولوژیک (ایمنی) مهمترین دلایل بروز سرطان هستند؛ به اضافه این که سن بالای 60 سال به صورت بالقوه عامل مهمی در مبتلا شدن فرد به سرطان ریه است. تشخیص این بیماری با عکسبرداری اشعه X از ریه ها، آزمایش خلط، سی تی اسکن، پرتونگاری با استفاده از تشدید میدان مغناطیسی و نمونه برداری های مختلف امکان پذیر است.

    سرطان ریه معمولاً به دلیل غنی بودن سیستم خون رسانی و لنفاوی ریه می تواند به راحتی به اندام های دیگر سرایت کند.

    فعالیت های پیشگیرانه این بیماری، دوری از آلاینده ها، عدم استعمال دخانیات و بررسی خانه از نظر عدم وجود گاز رادون است. با این حال روش های درمانی آن بسته به مراحل پیشرفت بیماری و وضعیت عمومی آن به ترتیب جراحی، شیمی درمانی، رادیوتراپی، درمان فوتودینامیک، درمان بیولوژیکی و سوزاندن ضایعه بدخیم است.

    سرطان معده

    این سرطان که همانند تمام سرطان های دیگر بر اثر رشد خارج از کنترل بافت های سرطانی به وجود می آید، معمولاً در افراد بالای 40 سال مشاهده می شود و شیوع آن در مردان دو برابر زنان است. این بیماری از آنجا بسیار خطرناک است که بیماران تا مراحل پیشرفته بیماری، هیچ علامتی که حاکی از بروز سرطان معده باشد در خود مشاهده نمی کنند. علائم این بیماری در مراحل اولیه سوءهاضمه، تهوع و کم اشتهایی است، اما در مراحل بعد، کاهش وزن غیرقابل توجیه، بی اشتهایی، استفراغ خونی، کم خونی، درد شدید شکم و گاهی اوقات وجود توده های قابل لمس در بالای شکم است. علل این سرطان هم ناشناخته است، ولی گفته می شود کمبود میوه ها و سبزیجات تازه در رژیم غذایی می تواند باعث پیدایش آن شود. مردان بالای 40سال بالقوه در معرض ابتلا به سرطان معده هستند. کسانی که در خانواده آنها بیماری سرطان وجود دارد، باید حتماً با پزشک مشاور در این زمینه مشورت کنند و تحت مراقبت باشند.

    کم خونی حاد، نوشیدن نوشابه های الکلی، فقدان اسید معده، سابقه جراحی معده یا برداشتن جزئی از معده می تواند منجر به سرطان شود. پزشکان برای جلوگیری از ابتلا به سرطان توصیه می کنند غذاهای دودی شده، ترش شده و نمک سود شده از رژیم غذایی حذف شوند و مقادیر زیاد پروتئین و سبزی و میوه تازه جایگزین آن شوند. برای پیشگیری از بروز سرطان معده چندین توصیه بهداشتی کرده اند که مهمترین آنها دوری از مصرف الکل، انتخاب یک رژیم غذایی مغذی و متعادل، آزمایش های سالانه غربالگری و توجه به مشکلات گوارشی مداوم هستند.

    این بیماری غیرقابل علاج است و عوارض احتمالی آن خونریزی داخلی، تشخیص اشتباه به عنوان زخم معده و گسترش آن به کبد، استخوان ها و ریه است. آزمون های تشخیصی این بیماری شامل بررسی های آزمایشگاهی خون از لحاظ کم خونی و آزمایش های معده از لحاظ اسید هستند. در صورتی که سرطان گسترش نیافته باشد، جراحی برای بخشی از معده یا تمامی آن پیشنهاد می شود. شیمی درمانی ممکن است موقتاً پاسخ دهد.

    سرطان مری

    عامل اصلی ایجاد سرطان مری، رشد بافت های سرطانی است که سلول ها بدون هیچ کنترلی در آن شروع به تقسیم شدن می کنند. این بافت ها معمولاً در جایی از مری شکل می گیرند که مری هنوز در زیر قفسه سینه قرار دارد. این سرطان که معمولاً در افراد بالای 50 سال به وجود می آید، در هر دو جنس شایع است، اما شیوع آن بیشتر در مردان مشاهده می شود. این بیماری دارای علائم خاصی است که دشواری در هنگام بلع، کاهش سریع وزن و استفراغ مخاط خون آلود از آن دسته هستند. علل ایجاد سرطان مری  ناشناخته هستند و می توان آنها را به دو دسته تقسیم کرد؛ سرطان هایی که از خود مری آغاز می شوند و سرطان هایی که از دیگر اعضای بدن به مری سرایت می کنند. با این حال نکته مثبت در مورد این بیماری این است که ارثی نیست. عوامل تشدید کننده این بیماری موارد زیر هستند: سیگار کشیدن، استفاده بیش از حد از الکل، تنگی مری، کمبود آهن و ترش کردن معده.

    برای پیشگیری از این بیماری، پزشکان به مردم توصیه می کنند که سیگار نکشند، هرگز الکل ننوشند و در صورت بروز هرگونه اختلال گوارشی که بیش از5  روز طول بکشد به پزشک مراجعه کنند. در حال حاضر هیچ درمانی برای این بیماری وجود ندارد و بیماران مبتلا به آن هیچ شانسی برای بهبود ندارند. به همین خاطر تشخیص زود هنگام این بیماری نقش مؤثری در کنترل آن دارد. البته در چند مورد مشاهده شده که سرطان بدون هیچ دخالتی کاملاً مرتفع شده است.

    اگر این بیماری سریعاً کنترل نشود به ریه ها و کبد هم گسترش می یابد که در آن صورت کنترل آن بسیار سخت خواهد شد. داروهایی که برای مبتلایان به سرطان مری تجویز می شود، بیشتر مسکن ها و آرام بخش هایی است که برای بهبود روحیه بیمار مورد استفاده قرار می گیرند و گاهی هم داروی ضد سرطان تجویز می شود. پزشکان برای تشخیص بیماری از نمونه ها توموربرداری می کنند و درمان آن معمولا جراحی، اشعه درمانی، شیمی درمانی یا ترکیبی از آنهاست.

    تحول در تشخیص سرطان

    اتحادیه اروپا بورسیه ای را برای محققان سراسر دنیا تعیین کرده است تا آنها تحقیقات خود را روی سنسورهای زیستی معطوف کنند. این طرح که توسط دانشگاه نیوکاسل انگلستان هدایت می شود به طور خاص روی سنسورهایی است که نوع بیماری را مشخص می کنند. دانشمندان با استفاده از این بورس می توانند تحقیقات فراوانی روی سنسورهای زیستی انجام دهند. در صورت تکمیل این پروژه، آنها موفق خواهند شد بیماری ها را سریعاً تشخیص دهند و برای درمان آن اقدام کنند. فن آوری مدنظر برای استفاده در این طرح از همان نوعی است که پیشتر در سیستم های ناوبری و کیسه های هوای اتومبیل استفاده شده، اما در اینجا اندازه دیسک های لرزشی از اندازه یک غبار بیشتر نخواهد بود.

    این سنسور علائم سرطان و پروتئین هایی که توسط سلول های سرطانی تولید می شوند را از پروتئین هایی که توسط سلول های سالم تولید می شوند تشخیص خواهد داد. از آنجا که تشخیص زودهنگام سرطان نقش بسیار مهمی در درمان آن دارد، این تکنولوژی می تواند تحولی در درمان سرطان ایجاد کند.

    منبع: اینترنت


        نظرات دیگران ( )


  • لیست کل یادداشت های این وبلاگ
  • ویژه نامه شهادت امام حسن مجتبی با بیش از 100 مطلب
    ادرس جدید سایت
    کپسولهای ترک اعتیاد، بلای جان معتادان
    کتامین
    روشهای نوین ترک سیگار
    [عناوین آرشیوشده]