سفارش تبلیغ
صبا ویژن
کل بازدیدها:----1353514---
بازدید امروز: ----35-----
بازدید دیروز: ----17-----
تعداد بازرسان بهداشت کافی نیست، مردم نظارت کنند - موسسه آسیب های اجتماعی ستایشگران زاهدان
 
 
  • درباره من
    تعداد بازرسان بهداشت کافی نیست، مردم نظارت کنند - موسسه آسیب های اجتماعی ستایشگران زاهدان
    عظیم جان ابادی
    وبلاگ موسسه آسیب های اجتماعی ستایشگران به شماره ثبت 174 واقع در زاهدان با اهداف کاهش آسیب و مواد مخدر ایدز که از جمله کارهای موفق این موسسه افتتاح اولین مرکزDIC(مرگز کذری معتادین )جنوب شرق کشور تحت حمایت معاونت امور فرهنگی و پیشگیری بهزیستی س و ب ادرس مرکز زاهدان خیابان هیرمند شمالی بین هیرمند 47و49که این مرکز توانسته با تحت پوشش قراردادن بیش از 400معتاد گذری در یه سال گذشته در یکی از محله ای محروم شهر زاهدان امارخوب و قابل توجهی از خود به جای گذارد.ضمنا تمام سوالات شما رادر مورد ایدز-اعتیاد-آسیب های اجتماعی- مهارت های زندگی-ترک اعتیاد- جوابگو می باشد. تلفن های تماس:05414508964-09395438549وهمچنین در زمینه ترک اعتیاد و خدمات مشاوره ایی و حمایتی ویژه معتادین در شهر زاهدان به صورت رایگان همکاری مینماید
  • لوگوی وبلاگ
    تعداد بازرسان بهداشت کافی نیست، مردم نظارت کنند - موسسه آسیب های اجتماعی ستایشگران زاهدان

  • پیوندهای روزانه
  • فهرست موضوعی یادداشت ها
  • مطالب بایگانی شده
    انواع مواد مخدر
    ایدز
    ترک اعتیاد
    همایش و کارگاه اموزشی موسسه ستایشگران
    بهداشت و سلامت
    دهان و دندان
    سلامت چشم ها
    کودکان
    داروها
    زنان و بارداری
    بیماری های کلیه
    بیماران دیابتی
    سرطان ها
    خون
    خواب و استراحت
    مراقبت از پا و کمر
    بزرگان علم پزشکی
    گوش حلق بینی - مو
    شناخت بیماری ها
    محیط زیست
    مضرات سیگار
    حجامت
    بیماری قلبی
    صرع
    سلامت روح و روان > آرامش ؛ عصبانیت
    سلامت روح و روان > معلولیت
    اعتماد به نفس و عزت نفس ؛ موفقیت ؛ کمرویی
    فقر بیکاری
    خودکشی
    دختران فراری و فحشا
    طلاق
    آسیب های اجتماعی مراکز غیر دولتی
    سلامت روح و روان > افسردگی ؛ بیماری های روانی
    مهر 1387
  • لینک دوستان من
    وبلاگ تخصصی حضرت معصومه «کریمه اهل بیت »
    عرشیان خاک نشین «شهید مرتضی بصیری»
    کریم اهل بیت
    تنها ترین سردار
    لینک باکس وبلاگ های مذهبی
    عاشقان وصال
    خط سبز
    وصال
    انتظار سبز
    حضرت مهدی عج
    هَل مِن ناصر یَنصُرنی
    خورشید خیبر
    نگاهی نو به فردا
    هرچه می خواهد دل تنگت بگو(مشاوره و مقاله)
    مشکی رنگه عشقه
    ای تشنه لب
    پوست کلف
    عــــشقـــــولـــــک
    اتحادیه دانش آموزی سیستان و بلوچستان
    انجمن طنین تفتان(ملی،مردمی،مستقل)
    .•¤ خانه آرزو ¤•.
    شیعه مذهب برتر Shia is super relegion
    دست خط ...
    فرشتگان رنجور
    ماورای سکوت
    بهترین آرزو هایم تقدیم تو باد.
    دم مسیحائی
    احساس با تو بودن
    گل یخ
    خلوت من
    دل نوشته های یک دختر شهید
    پشت جبهه
    شب مهتابی
    مه نو سفر
    وبلاگ شخصی محمدعلی مقامی
    او برای دم هر ثانیه ام رحمتی بود عظیم!
    نان ، عشق ، موتور هزار
    پلاک هشت
    کجایند مردان بی ادعا؟
    به برادرم مسیح
    کجایید ای شهیدان خدایی
    .:: رویش عشق::.
    در فراق وطنم
    امید آخر
    یک قدم تا پشت خاکریز
    قدرت شیطان
    آقاشیر
    بررسی عوارض استمناء و راه های ترک آن
    دل نوشته های کودک خیابانی
    تام ( تفکر - ایمان - محبت )
    سجاده ای پر از یاس
    تا ریشه هست، جوانه باید زد...
    خلوت تنهایی
    پرسه زن بیتوته های خیال
    فتوبلاگ
    آسیبهای اجتماعی
    آنالیز ریاضی قرآن
    مذهب عشق
    عاشق آسمونی
    .: شهر عشق :.
  • لوکوی دوستان من
  • اوقات شرعی
  • اشتراک در وبلاگ
     
  • وضعیت من در یاهو
  • تعداد بازرسان بهداشت کافی نیست، مردم نظارت کنند
    نویسنده: عظیم جان ابادی سه شنبه 87/2/24 ساعت 10:51 عصر

    تعداد بازرسان بهداشت کافی نیست، مردم نظارت کنند  

    تابستان، فصل بیماری‌های عفونی گوارشی است. با شروع گرما، احتمال شیوع بیماری‌های روده‌ای و مسمومیت‌های غذایی و نیز احتمال بروز بیماری‌های مهم‌تری مثل وبا و شبه وبا که به دلیل مهاجرت و تردد گسترده همسایگانی که هنوز از استانداردهای بهداشتی بالایی برخوردار نیستند و همیشه در معرض خطر آن قرار داشته‌ایم، افزایش می‌یابد.

    بازرسان بهداشت

    با این اوصاف، آغاز تابستان، آغاز تشدید برنامه‌های نظارتی بر مراکز توزیع و عرضه مواد غذایی نیز به حساب می‌آید.

    چنانکه غلامی، رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی ‌وزارت بهداشت در گفتگو با ایسنا از کنترل ویژه بنکداران، عمده فروشی‌ها و فروشگاه‌های بزرگ نگهداری و عرضه مواد غذایی مجاز خبر می‌دهد و می‌گوید: برای نخستین بار در کشور خودروهای حمل مواد غذایی با هماهنگی وزارت بازرگانی و نیروی انتظامی ‌ساماندهی می‌شوند.

    او با بیان این که هم اکنون فقط خودروهای حمل کننده فرآورده‌های خام دامی ‌از سازمان دام پزشکی مجوز دریافت کرده‌اند، تاکید می‌کند: مقرر شده 10 درصد از خودروهای حمل مواد غذایی تا پایان سال مجوز دار شوند.

    غلامی ‌با تاکید بر این که کنترل کیفی مواد غذایی در سطح عرضه از وظایف مهم وزارت بهداشت در جهت رسیدن به اهداف سیستم و ارتقای سلامت جامعه است، می‌گوید: این وظیفه عمدتا توسط بازرسان بهداشت محیط در سراسر کشور اعم از مراکز شهرستان ها و استان ها و بر اساس برنامه‌های کشوری ابلاغی صورت می‌گیرد و با شروع فصل گرما، کنترل بهداشتی واحدهای تهیه و عرضه مواد غذایی مثل مراکز توزیع fast food و آب میوه فروشی‌ها، و نیز اماکن عمومی ‌مثل هتل‌ها، استخرها، رستوران‌ها و اماکن بین راهی، مهمان پذیرها و کنترل بهداشت محیط و بهداشت فردی و کنترل آب مصرفی این اماکن از جمله وظایفی است که تشدید می‌شود.

    اما با این اوصاف، واقعیت این است که هنوز بسیاری از مراکز عرضه مواد غذایی در کشور از استانداردهای بهداشتی بالایی برخوردار نیستند. کارشناسان می‌گویند کنترل و مراقبت همه مراکز تولید، توزیع و عرضه مواد غذایی و همه اماکن بین‌ راهی با توجه به تعداد محدود بازرسان بهداشتی که وزارت بهداشت در اختیار دارد، امکان‌پذیر نیست و کنترل دست فروشان مواد غذایی هم به کل، از وظایف این وزارتخانه خارج است و این در حالی است که بخش عمده‌ای از محصولات غذایی مورد استفاده مردم و مخصوصا مسافران تابستانی از همین طریق تامین می‌شود. به این ترتیب، شاید تنها راه برای حل مشکل در شرایط موجود، اطلاع‌ رسانی به مردم و استفاده از خود آنان برای نظارت بیشتر باشد.

    فصل وبا

    بیماری‌های روده‌ای، شایع‌ترین بیماری‌ها در فصل تابستان است که عمدتا بر اثر مصرف آب ناسالم شیوع می‌یابد و در این میان، آنچه بیش از سایر بیماری‌ها در دل مردم واهمه ایجاد می‌کند، وباست.

    شیوع این بیماری در سال‌های گذشته باعث شده تا مخصوصا در 2 تا 3 سال اخیر، توجه بیشتری به منشا گسترش این عفونت‌ها و از جمله، استفاده از فاضلاب در آبیاری مزارع سبزی و صیفی‌جات معطوف شود، اما به نظر نمی‌رسد این معضل برطرف شده باشد.

    حتی درمورد کارگاه‌های تولید یخ که چند سالی است درباره آن حرف و حدیث‌های فراوانی گفته شده و تاکید شده که باید پروانه وزارت بهداشت داشته باشند و آبی که برای تولید این یخ‌های قالبی استفاده می‌کنند، باید سالم باشد، به نظر می‌رسد هنوز مشکل حل نشده است.

    چنانچه قصد استفاده از مواد شیمیایی برای گندزدایی آب را دارید و برچسب ظرف به روشنی نشان‌دهنده خصوصیات آن نیست، ضرورت دارد در هنگام جابجایی ظرف، نهایت احتیاط را به عمل آورید. این مواد خطرناک و سمی ‌است و باید در محیط تاریک و خشک و دور از رطوبت و دسترس کودکان نگهداری شوند و به اطلاعاتی که روی ظرف نوشته شده و تاریخ انقضاء و مصرف آن توجه خاص کنید.

    از سوی دیگر، بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی، در دنیا یک میلیارد نفر از دسترسی به آب آشامیدنی سالم محروم هستند و 2 میلیارد نفر از امکانات کافی بهسازی محیط و دفع بهداشتی فاضلاب بهره‌مند نیستند و سالانه  7/1 میلیون کودک در جهان بر اثر اسهال جان خود را از دست می‌دهند که دلیل عمده آن عدم دسترسی به آب آشامیدنی بهداشتی است.

    در کشور ما هم اگرچه طبق آمارهای رسمی ‌بیش از 85 درصد مردم به آب آشامیدنی سالم دسترسی دارند، اما مخصوصا در سفر، تامین آب آشامیدنی سالم اهمیت ویژه‌ای می‌یابد و باید خانواده‌ها از چگونگی عملیات گندزدایی آن در شرایط بحرانی و نحوه کسب اطمینان از سلامت آب مصرفی خود، آگاه باشند.

    به هموطنانی که در فصل تابستان مسافرت می‌کنند، توصیه می‌شود که غذا را همراه با لیمو ترش مصرف کنند، زیرا لیمو ترش دارای اسید است و مانع از ورود میکروب ناشی از نوشیدن آب آلوده به بدن می‌شود.

    محمد جواد دست آموز، کارشناس بهداشت محیط وزارت بهداشت، با بیان این‌که یک فرد می‌تواند با داشتن حداقل یک لیتر آب برای آشامیدن و دو لیتر برای تهیه غذا و مصرف ضروری شستشو در روز، زنده بماند، می‌گوید: البته هر انسان به طور میانگین روزانه به 20 لیتر آب نیاز دارد که بر اساس برآورد سازمان بهداشت جهانی، تامین حداقل 7 لیتر آن روزانه به صورت گندزدایی شده و کاملا سالم ضروری است.

    دست آموز، ضمن تاکید بر این‌که ضرورت دارد برای هر منبع آب یا سیستم آب رسانی، میزان آلودگی آن مورد ارزیابی قرار گیرد، به ‌راه‌های تصفیه آب اشاره می‌کند و می‌گوید: چنانچه قصد استفاده از مواد شیمیایی برای گندزدایی آب را دارید و برچسب ظرف به روشنی نشان‌دهنده خصوصیات آن نیست، ضرورت دارد در هنگام جابجایی ظرف، نهایت احتیاط را به عمل آورید. این مواد خطرناک و سمی ‌است و باید در محیط تاریک و خشک و دور از رطوبت و دسترس کودکان نگهداری شوند و به اطلاعاتی که روی ظرف نوشته شده و تاریخ انقضاء و مصرف آن توجه خاص کنید.

    وی ادامه می‌دهد: بهتر است آب را قبل از مصرف به مدت 3 دقیقه جوشاند و پس از این که خنک شد، مورد استفاده قرار داد و سپس برای بهتر شدن مزه آب، باید آن را چند بار در دو ظرف جا به جا کرد.

    دست ‌آموز به هموطنانی که در فصل تابستان مسافرت می‌کنند، توصیه می‌کند که غذا را همراه با لیمو ترش مصرف کنند، زیرا لیمو ترش دارای اسید است و مانع از ورود میکروب ناشی از نوشیدن آب آلوده به بدن می‌شود.


        نظرات دیگران ( )


  • لیست کل یادداشت های این وبلاگ
  • ویژه نامه شهادت امام حسن مجتبی با بیش از 100 مطلب
    ادرس جدید سایت
    کپسولهای ترک اعتیاد، بلای جان معتادان
    کتامین
    روشهای نوین ترک سیگار
    [عناوین آرشیوشده]