سفارش تبلیغ
صبا ویژن
کل بازدیدها:----1339531---
بازدید امروز: ----73-----
بازدید دیروز: ----54-----
بیماران دیابتی - موسسه آسیب های اجتماعی ستایشگران زاهدان
 
 
  • درباره من
    بیماران دیابتی - موسسه آسیب های اجتماعی ستایشگران زاهدان
    عظیم جان ابادی
    وبلاگ موسسه آسیب های اجتماعی ستایشگران به شماره ثبت 174 واقع در زاهدان با اهداف کاهش آسیب و مواد مخدر ایدز که از جمله کارهای موفق این موسسه افتتاح اولین مرکزDIC(مرگز کذری معتادین )جنوب شرق کشور تحت حمایت معاونت امور فرهنگی و پیشگیری بهزیستی س و ب ادرس مرکز زاهدان خیابان هیرمند شمالی بین هیرمند 47و49که این مرکز توانسته با تحت پوشش قراردادن بیش از 400معتاد گذری در یه سال گذشته در یکی از محله ای محروم شهر زاهدان امارخوب و قابل توجهی از خود به جای گذارد.ضمنا تمام سوالات شما رادر مورد ایدز-اعتیاد-آسیب های اجتماعی- مهارت های زندگی-ترک اعتیاد- جوابگو می باشد. تلفن های تماس:05414508964-09395438549وهمچنین در زمینه ترک اعتیاد و خدمات مشاوره ایی و حمایتی ویژه معتادین در شهر زاهدان به صورت رایگان همکاری مینماید
  • لوگوی وبلاگ
    بیماران دیابتی - موسسه آسیب های اجتماعی ستایشگران زاهدان

  • پیوندهای روزانه
  • فهرست موضوعی یادداشت ها
  • مطالب بایگانی شده
    انواع مواد مخدر
    ایدز
    ترک اعتیاد
    همایش و کارگاه اموزشی موسسه ستایشگران
    بهداشت و سلامت
    دهان و دندان
    سلامت چشم ها
    کودکان
    داروها
    زنان و بارداری
    بیماری های کلیه
    بیماران دیابتی
    سرطان ها
    خون
    خواب و استراحت
    مراقبت از پا و کمر
    بزرگان علم پزشکی
    گوش حلق بینی - مو
    شناخت بیماری ها
    محیط زیست
    مضرات سیگار
    حجامت
    بیماری قلبی
    صرع
    سلامت روح و روان > آرامش ؛ عصبانیت
    سلامت روح و روان > معلولیت
    اعتماد به نفس و عزت نفس ؛ موفقیت ؛ کمرویی
    فقر بیکاری
    خودکشی
    دختران فراری و فحشا
    طلاق
    آسیب های اجتماعی مراکز غیر دولتی
    سلامت روح و روان > افسردگی ؛ بیماری های روانی
    مهر 1387
  • لینک دوستان من
    وبلاگ تخصصی حضرت معصومه «کریمه اهل بیت »
    عرشیان خاک نشین «شهید مرتضی بصیری»
    کریم اهل بیت
    تنها ترین سردار
    لینک باکس وبلاگ های مذهبی
    عاشقان وصال
    خط سبز
    وصال
    انتظار سبز
    حضرت مهدی عج
    هَل مِن ناصر یَنصُرنی
    خورشید خیبر
    نگاهی نو به فردا
    هرچه می خواهد دل تنگت بگو(مشاوره و مقاله)
    مشکی رنگه عشقه
    ای تشنه لب
    پوست کلف
    عــــشقـــــولـــــک
    اتحادیه دانش آموزی سیستان و بلوچستان
    انجمن طنین تفتان(ملی،مردمی،مستقل)
    .•¤ خانه آرزو ¤•.
    شیعه مذهب برتر Shia is super relegion
    دست خط ...
    فرشتگان رنجور
    ماورای سکوت
    بهترین آرزو هایم تقدیم تو باد.
    دم مسیحائی
    احساس با تو بودن
    گل یخ
    خلوت من
    دل نوشته های یک دختر شهید
    پشت جبهه
    شب مهتابی
    مه نو سفر
    وبلاگ شخصی محمدعلی مقامی
    او برای دم هر ثانیه ام رحمتی بود عظیم!
    نان ، عشق ، موتور هزار
    پلاک هشت
    کجایند مردان بی ادعا؟
    به برادرم مسیح
    کجایید ای شهیدان خدایی
    .:: رویش عشق::.
    در فراق وطنم
    امید آخر
    یک قدم تا پشت خاکریز
    قدرت شیطان
    آقاشیر
    بررسی عوارض استمناء و راه های ترک آن
    دل نوشته های کودک خیابانی
    تام ( تفکر - ایمان - محبت )
    سجاده ای پر از یاس
    تا ریشه هست، جوانه باید زد...
    خلوت تنهایی
    پرسه زن بیتوته های خیال
    فتوبلاگ
    آسیبهای اجتماعی
    آنالیز ریاضی قرآن
    مذهب عشق
    عاشق آسمونی
    .: شهر عشق :.
  • لوکوی دوستان من
  • اوقات شرعی
  • اشتراک در وبلاگ
     
  • وضعیت من در یاهو
  • مراقب پاهایت باش، قندی
    نویسنده: عظیم جان ابادی چهارشنبه 87/2/25 ساعت 2:49 صبح

    مراقب پاهایت باش، قندی

    دیابت یا بیماری قند همان طور که از نامش بر می آید، به دلیل افزایش بیش از حد قند خون رخ می دهد. اهمیت آن از این نظر است که بیماری قند تا مدت ها بدون علامت باقی می ماند و طی این مدت می تواند به اعضا و سیستم های مختلف بدن آسیب بزند.

    قسمت هایی از بدن که بیشتر در معرض خطر هستند، عبارتند از اعصاب، کلیه ها، چشم ها و عروق خونی.از طرف دیگر، دیابت سبب کاهش قدرت و توانایی بدن در مقابله با عفونت ها می شود.

    پوشیدن جوراب در پا

    یکی از مشکلات شایع و گاه خطرناک در پیشرفت این بیماری، صدمات وارد شده به اندام های تحتانی به خصوص قسمت های انتهایی آن، مثل کف پا و انگشتان پا است.

    این بیماران به دلیل قند بالا دچار آسیب های سیستم عصبی می شوند و به همین دلیل، فرد قادر به درک حس های منتقل شده از پا نیست. به علاوه ترشح طبیعی و نرمال عرق و چربی در این ناحیه مختل می شود. عرق و چربی موجب نرم شدن این عضو می شوند که در فرد دیابتی این حالت ایجاد نمی شود. تمامی این عوامل دست به دست هم داده و موجب فشار غیرطبیعی روی پوست، استخوان ها و مفاصل پا در حین راه رفتن می گردد. در نهایت پوست این منطقه آسیب می بیند و زخم در پا ایجاد می شود.

    در بیماری دیابت، قدرت سیستم ایمنی بدن کاهش می یابد. همچنین عروق خونی نیز درگیر می شوند و خون رسانی پا دچار اشکال می شود. اختلال در سیستم ایمنی و خون رسانی نامناسب به محل زخم، موجب اشکال در ترمیم آن می شود و حالا عفونت ها نیز روی این زخم سوار می شوند و داستان جلو می رود. حتی در صورت مصرف داروها (از جمله آنتی بیوتیک ها) به دلیل اختلال خون رسانی، به حد کافی خون به این ناحیه نمی رسد و ممکن است، نتوانند عفونت را درمان کنند. افراد مبتلا به بیماری قند باید از روش های جلوگیری از زخم پا آگاه شوند:

    روش های جلوگیری از ایجاد زخم پا

    - همیشه کفش راحت بپوشید. از پوشیدن کفش های تنگ، یا مدل هایی از کفش ها که به نواحی خاصی از پا فشار وارد می کنند، جداً خودداری کنید.

    - در صورت بروز هر نوع صدمه ای در پا، فوراً به پزشک معالج خود مراجعه کنید و زمان را هدر ندهید.

    - اگر در پای خود به طور مداوم احساس درد می کنید، اطمینان داشته باشید که مشکلی وجود دارد. درد مداوم هرگز طبیعی تلقی نمی شود.

    - خارش مداوم پا علامتی از عفونت قارچی یا خشکی بیش از حد پوست است که هر دوی اینها می توانند شرایط را برای عفونت و زخم مهیا کنند، پس نیاز به رسیدگی پزشکی دارند.

    - سیگار با آسیبی که بر مویرگ های خونی وارد می کند، خون رسانی را بیش از پیش مختل می کند. پس اگر سیگار می کشید، در اصل خود را دو چندان با خطر اختلال خون رسانی رو به رو می کنید.

    - هر روز پای خود را بررسی و معاینه کنید، زیرا گاهی به دلیل آسیب های عصبی ناشی از بیماری قند، احساس درد مختل می شود و شاید شما از صدمه ی وارد شده به پای خود، غافل شوید.

    دکتر کیانوش انصاری گیلانی


        نظرات دیگران ( )

  • روش جدید برای لاغر شدن دیابتی‌ها
    نویسنده: عظیم جان ابادی سه شنبه 87/2/24 ساعت 10:0 عصر

    روش جدید برای لاغر شدن دیابتی‌ها


    برای آنکه وزن‌تان را کاهش دهید، به طور حتم باید کالری کمتری مصرف کنید و فعالیت بدنی‌تان را افزایش دهید. جالب است بدانید در این میان یک کلید جادویی هم وجود دارد. طبق تحقیقی که در مجله Diabetic Care به چاپ رسید، مشخص شد، زنان دیابتی که می ‌خواهند وزن کم کنند، وقتی فرصت صحبت‌ کردن با شخص دومی را پیدا می ‌کنند، راحت ‌‌تر لاغر می ‌شوند. متخصصان به این ترتیب روش جدیدی ابداع کرده و نام آن را مکالمات انگیزشی گذاشته‌اند. در واقع طی یک گفتگو، مشاور سؤالاتی کاملاًً روشن درباره موانع و مسائل فرد چاق از او می ‌پرسد و هیجان و تمایل کم‌ کردن وزن را در او افزایش می‌ دهد.

    محققان آرکانزاس دانشگاه علوم پزشکی در آمریکا برای 217 زن مبتلا به دیابت نوع 2 که از اضافه وزن رنج می ‌بردند، این موضوع را آزمایش کردند. تمامی این افراد، میزان کالری مصرفی خود را پایین آورده و به ‌طور مرتب ورزش کردند. نیمی از این زنان نیز هر دو یا سه ماه یک بار تمایل داشتند با یک مشاور صحبت کنند.

    منبع: هفته نامه سلامت


        نظرات دیگران ( )

  • مشاوره دیابت
    نویسنده: عظیم جان ابادی سه شنبه 87/2/24 ساعت 5:50 عصر

    مشاوره دیابت

    دیابت و تزریق انسولین

    لطفا درباره هموگلوبین C1A توضیح دهید که چیست و چه نقشی در تشخیص دیابت دارد؟

    هموگلوبین C1A بخشی از هموگلوبین خون است که به گلوکز یا همان قند خون متصل است. تغییرات آن برای اطلاع از دیابت و کنترل‌ شدن یا نشدن آن اهمیت دارد و افزایش و کاهش آن نشان می‌ دهد که قند خون زیاد یا کم است و اینکه آیا بیماری دیابت به خوبی کنترل می ‌شود یا خیر. میزان هموگلوبین C1A با کربوهیدرات رژیم غذایی و همچنین انسولین تزریقی تغییر می‌ کند و عامل مناسبی برای تخمین میزان مراقبت از بیمار مبتلا به دیابت است.

    خواهش می ‌کنم برای من توضیح دهید که میزان کربوهیدرات یا قند مصرفی فرد مبتلا به دیابت که از انسولین NPH استفاده می ‌کند، چگونه باید باشد؟

    سوال خوبی است. انسولین‌های متوسط الاثر، زمان و شدت اثر متوسطی دارند. اگر به بیمار انسولین‌های NPH ، گلوبین زینک یا لنت قبل از صبحانه تزریق شود، لازم است غذای مختصری در ساعت 5/3 تا 4 بعد از ظهر بخورد تا از به وجود آمدن هیپوگلیسمی یا افت قند خون در این زمان جلوگیری شود. بیماری که از این نوع انسولین‌ها استفاده می ‌کند، اغلب به غذای هنگام خواب نیازی ندارد. بیمار می ‌تواند یک ششم قند روزانه را به هنگام صبحانه، دو ششم آن را هنگام ناهار، یک ششم هنگام بعد از ظهر و دو ششم آن را هنگام شام مصرف کند.

    مادر من گاهی ‌اوقات پس از تزریق انسولین طبیعی (رگولار) عرق می ‌کند، دچار تاری دید به صورت دوبینی می‌ شود، ضربان قلبش تند شده و به سردرد دچار می‌ شود. ممکن است در این باره توضیح دهید و اینکه راه پیشگیری از آن چیست؟

    گاهی در بیماران، شوک انسولینی به وجود می ‌آید که ناشی از افت ناگهانی قند خون است. علایم اولیه شامل تعریق، بی‌ حوصلگی، دوبینی، گرسنگی، لرز، رنگ‌ پریدگی، تند شدن ضربان قلب، سردرد و حالت ضعف و سستی شدید است. گرچه این علایم سریع و تند اتفاق می‌ افتد، اما اگر فورا مقداری کربوهیدرات زود هضم مانند آب‌میوه، آب‌قند یا قند به بیمار بدهیم، شوک وارده برطرف می ‌شود. اگر شوک انسولین ناشی از انسولین رگولار باشد، به تشخیص و درمان فوری نیاز است. اگر شوک، ناشی از انسولین‌های پروتامین زینک یا NPH باشد که اثر طولانی‌ تری دارند، کربوهیدرات‌های زود جذب مثل آب‌ قند همراه با مواد غذایی که جذب کندتری دارند، مانند شیر و بیسکوییت برای چند ساعت ضرورت دارد. اگر شوک انسولینی به بی‌هوشی منجر شود، باید تزریق گلوکز از راه ورید صورت گیرد. شوک انسولینی بر اثر فعالیت جسمی زیاد، تأخیر در غذا خوردن و حذف یک وعده غذا یا تزریق اضافی انسولین به وجود می‌ آید که اگر بارها اتفاق بیفتد، نیاز به بررسی دوباره از سوی پزشک دارد.‌

    دکتر محسن خوش نیت


        نظرات دیگران ( )

  • تلویزیون، دیابت را بدتر می کند
    نویسنده: عظیم جان ابادی سه شنبه 87/2/24 ساعت 5:48 عصر

    تلویزیون، دیابت را بدتر می کند

    کنترل دیابت در بچه‌هایی که وقت زیادی را صرف تماشای تلویزیون می ‌کنند، بدتر از دیگر کودکان دیابتی است.

    پدر و پسری در حال تماشای تلویزیون

    بر اساس نتایج مطالعه جدیدی که در کشور نروژ به انجام رسیده است، سطح قند خون در کودکان دیابتی، ارتباط قابل توجهی با مدت زمان نشستن پای گیرنده‌های تلویزیون دارد. بنابراین پژوهشگران، این یافته خود را دلیل دیگری برای مقابله با تماشای طولانی مدت تلویزیون از سوی بچه‌ها می ‌دانند.

    دکتر مونیکا جویسی، مسئول اجرای این طرح تحقیقاتی گفت: "دیابت در بچه‌ها و نوجوانان به طور معمول از نوع یک یا همان نوع وابسته به انسولین است و بیشتر پزشکان و پژوهشگران معتقدند که این نوع، ارتباطی با چاقی و سطح فعالیت ندارد، بلکه بیشتر احساس می ‌کنند که ژنتیک و نقایص دستگاه ایمنی بدن باعث بروز این بیماری می‌شود."

    وی ادامه داد: "بر خلاف این نظریه‌ها ما در مطالعه بزرگ خود مشاهده کردیم که هر چه کاهش فعالیت بدنی بچه‌ها بیشتر شود، احتمال عدم کنترل قند خون هم بالاتر می ‌رود. این ارتباط بسیار قوی‌ است، به طوری که هر چه ساعات نشستن پای تلویزیون بیشتر باشد، سطح قند خون کودک دیابتی هم بالاتر می‌رود."

    با توجه به اهمیت بیماری دیابت در بچه‌ها، پژوهش ‌گران معتقدند باید به هر شکل ممکن کنترل قند خون در این کودکان را بهبود بخشید.

    طبق آمار، تنها در کشور نروژ 25 هزار کودک و نوجوان به این بیماری مبتلا هستند. این رقم در سطح جهان به حدود 30 میلیون نفر می ‌رسد. دکتر فرانسیس کوفمن، یکی از اساتید بیمارستان کودکان لس‌آنجلس هم در تأیید یافته‌های این مطالعه گفت:"ما مدت‌هاست که خاموش ‌کردن تلویزیون را به عنوان یک درمان کم‌هزینه به خانواده کودکان دیابتی توصیه می‌ کنیم. ما مدت‌هاست که معتقدیم افزایش فعالیت بدنی باعث بهبود کنترل دیابت حتی در کودکان و نوجوانان و مبتلایان به نوع یک دیابت می‌ شود. به همین دلیل حتی در بیمارستان خودمان یک تیم بسکتبال نوجوانان تشکیل داده‌ایم تا از این طریق بتوانیم فعالیت بدنی آنها را افزایش دهیم. به نظر ما، تماشای طولانی مدت تلویزیون و بی‌ حرکت‌ شدن در جلوی گیرنده‌ها برای این کودکان بسیار مضر است و خانواده‌ها باید با این پدیده مضر مقابله کنند."

     دکتر علی غلامرضانژاد


        نظرات دیگران ( )

  • چه کسانی در معرض دیابت هستند؟
    نویسنده: عظیم جان ابادی سه شنبه 87/2/24 ساعت 3:42 عصر

    چه کسانی در معرض دیابت هستند؟


    دیابت نوع دوم چیست؟ 

    دیابت بیماری است که در آن سطح قند خون بیشتر از حد طبیعی است. غذا در بدن به نوعی قند که گلوکز نام دارد، تبدیل می ‌شود تا به مصرف سلول ها برسد.

    سلول ها برای جذب گلوکز نیاز به هورمونی به نام انسولین دارند که در لوزالمعده ساخته می ‌شود.

    در دیابت نوع دو سلول های عضلات دیگر نمی ‌توانند به طور مناسبی از انسولین استفاده کنند، در نهایت لوزالمعده نمی‌ تواند به اندازه کافی انسولین تولید کند و چون سلول ها قادر نیستند از قند استفاده کنند، میزان قند خون افزایش می‌ یابد. افزایش قند خون برای سال های متمادی سبب صدماتی به اعصاب و عروق می‌ شود که این صدمات می ‌تواند منجر به ایجاد عوارضی مانند بیماری های قلبی-عروقی، سکته قلبی، کاهش بینایی، بیماری های کلیوی، اختلال عصبی،‌ عفونت های دهان و قطع عضو ‌شود.

    چگونه می‌ توان از دیابت نوع دوم پیشگیری کرد؟

    همیشه پیشگیری در مراحل اولیه بسیار مفیدتر است . نتایج حاصل از مطالعاتی که بر روی 3134 نفر از افرادی که احتمال خطر ابتلا به دیابت در آنها زیاد بوده است، نشان داده که رژیم غذایی مناسب و ورزش توانسته 5 تا 7 درصد کاهش وزن ایجاد کند که این خود می تواند در پیشگیری از دیابت و یا به تأخیر انداختن آن مؤثر باشد.

    انجمن پیشگیری ازدیابت دو معیار پیشگیری از دیابت را مورد آزمایش قرار داد که شامل :


    1- برنامه غذایی مناسب و ورزش منظم (تغییر در شیوه زندگی)
    2- داروهای خوراکی دیابت (متفورمین) که دو معیار در 3 گروه مورد مطالعه قرار گرفته است،

    در گروه اول : تغییر در شیوه زندگی با انجام 30 دقیقه ورزش (معمولاً پیاده ‌روی) در 5 روز هفته و خوردن غذای کم چرب و کم کالری صورت گرفت.

    گروه دوم : که داروی متفورمین مصرف می کردند اطلاعاتی هم در مورد ورزش و رژیم داده شد.

    گروه سوم : فقط اطلاعاتی در مورد نحوه ورزش کردن و رژیم غذایی دریافت نموده‌اند. نتیجه نشان داد افرادی که تغییری در شیوه زندگی داشته‌اند، خطر ابتلا به دیابت نوع دو در آنها تا 58 درصد کاهش یافته است. میانگین کاهش وزن در سال اول حدود 5/7 کیلوگرم گزارش شده است. تغییر سبک زندگی در افراد 60 سال به بالا حتی مؤثرتر هم بوده است و در آنها تا 71 درصد کاهش یافته است.

    افرادی که متفورمین مصرف می ‌کردند ، میزان خطر تا 31 درصد کاهش یافته بود.

    علائم و نشانه‌های دیابت نوع دو چیست؟

    نشانه‌هایی که باید به آنها توجه کرد شامل :

    تشنگی مفرط

    گرسنگی مفرط

    خستگی مفرط

    پر ادراری ، مخصوصاً در شب

    کاهش وزن

    تأخیر در بهبود زخم‌ها

    کاهش بینایی

    تشخیص سریع بیماری دیابت بسیار اهمیت دارد چون بدین وسیله می‌ توان از بسیاری خطرات احتمالی آن پیشگیری کرد.

    انواع دیابت

    دیابت نوع اول:

    دیابت نوع اول یا دیابت وابسته به انسولین معمولاً در نوجوانان سنین بین 19-13 سال و جوانان تشخیص داده می ‌شود. علت آن عدم ترشح کافی انسولین توسط سلول های بتای لوزالمعده می‌ باشد.

    درمان آن شامل : تزریق انسولین و رژیم غذایی مناسب و ورزش منظم می باشد.

    دیابت نوع دوم:

    این دیابت غیر وابسته به انسولین و رایج‌ترین نوع دیابت است. معمولاً این نوع دیابت زمانی آغاز می ‌شود که سلول های کبد و عضلات فرد به علت چاقی نسبت به انسولین مقاوم شده باشد. افزایش وزن و عدم تحرک خطر ابتلا به دیابت نوع دو را افزایش می دهد.

    درمان آن شامل : دریافت قرص های خوراکی، تنظیم دقیق برنامه غذایی، برنامه ورزشی منظم و کنترل فشار خون و چربی خون می‌ باشد.

    دیابت بارداری :

    ابتلا به دیابت در دوران بارداری می ‌باشد که معمولاً با تولد نوزاد برطرف می‌ شود ولی احتمال ابتلا به دیابت نوع دو در این خانم ها در مراحل بعدی زندگی خیلی زیاد می شود.

    چه کسانی باید از نظر داشتن دیابت مورد بررسی قرار گیرند؟

    1 – افراد در سنین بالای 45 سال که مبتلا به چاقی باشند و یا بیش از دو عامل خطرساز را داشته باشند.

    2– در افراد بالای 45 سال که عامل خطر ندارند  هر 3 سال یک بار باید قند خونشان کنترل شود.

    3 – اگر قند خون افراد در مرز طبیعی باشد، 1 تا 2 بار در سال باید سطح قند خونشان اندازه گیری شود.

    عوامل خطرساز برای ابتلا به دیابت نوع دوم کدام است:

    1– چاقی

    2 – سن بالای 45 سال

    3– سابقه فامیلی ابتلا به دیابت

    4– نژاد آفریقا، آمریکا و آسیا

    5– سابقه ابتلا به دیابت بارداری و یا تولد نوزاد بالاتر از 5/4 کیلوگرم

    6 – فشار خون بیشتر از 90/140

    7 – سطح کلسترول خون در حد طبیعی نباشد

    8 – بی تحرکی و یا ورزش کمتر از 3 روز درهفته


        نظرات دیگران ( )

    <      1   2   3   4      >

  • لیست کل یادداشت های این وبلاگ
  • ویژه نامه شهادت امام حسن مجتبی با بیش از 100 مطلب
    ادرس جدید سایت
    کپسولهای ترک اعتیاد، بلای جان معتادان
    کتامین
    روشهای نوین ترک سیگار
    [عناوین آرشیوشده]