کل بازدیدها:----1357152---
بازدید امروز: ----26-----
بازدید دیروز: ----76-----
بهداشت و سلامت - موسسه آسیب های اجتماعی ستایشگران زاهدان
 
 
  • درباره من
    بهداشت و سلامت - موسسه آسیب های اجتماعی ستایشگران زاهدان
    عظیم جان ابادی
    وبلاگ موسسه آسیب های اجتماعی ستایشگران به شماره ثبت 174 واقع در زاهدان با اهداف کاهش آسیب و مواد مخدر ایدز که از جمله کارهای موفق این موسسه افتتاح اولین مرکزDIC(مرگز کذری معتادین )جنوب شرق کشور تحت حمایت معاونت امور فرهنگی و پیشگیری بهزیستی س و ب ادرس مرکز زاهدان خیابان هیرمند شمالی بین هیرمند 47و49که این مرکز توانسته با تحت پوشش قراردادن بیش از 400معتاد گذری در یه سال گذشته در یکی از محله ای محروم شهر زاهدان امارخوب و قابل توجهی از خود به جای گذارد.ضمنا تمام سوالات شما رادر مورد ایدز-اعتیاد-آسیب های اجتماعی- مهارت های زندگی-ترک اعتیاد- جوابگو می باشد. تلفن های تماس:05414508964-09395438549وهمچنین در زمینه ترک اعتیاد و خدمات مشاوره ایی و حمایتی ویژه معتادین در شهر زاهدان به صورت رایگان همکاری مینماید
  • لوگوی وبلاگ
    بهداشت و سلامت - موسسه آسیب های اجتماعی ستایشگران زاهدان

  • پیوندهای روزانه
  • فهرست موضوعی یادداشت ها
  • مطالب بایگانی شده
    انواع مواد مخدر
    ایدز
    ترک اعتیاد
    همایش و کارگاه اموزشی موسسه ستایشگران
    بهداشت و سلامت
    دهان و دندان
    سلامت چشم ها
    کودکان
    داروها
    زنان و بارداری
    بیماری های کلیه
    بیماران دیابتی
    سرطان ها
    خون
    خواب و استراحت
    مراقبت از پا و کمر
    بزرگان علم پزشکی
    گوش حلق بینی - مو
    شناخت بیماری ها
    محیط زیست
    مضرات سیگار
    حجامت
    بیماری قلبی
    صرع
    سلامت روح و روان > آرامش ؛ عصبانیت
    سلامت روح و روان > معلولیت
    اعتماد به نفس و عزت نفس ؛ موفقیت ؛ کمرویی
    فقر بیکاری
    خودکشی
    دختران فراری و فحشا
    طلاق
    آسیب های اجتماعی مراکز غیر دولتی
    سلامت روح و روان > افسردگی ؛ بیماری های روانی
    مهر 1387
  • لینک دوستان من
    وبلاگ تخصصی حضرت معصومه «کریمه اهل بیت »
    عرشیان خاک نشین «شهید مرتضی بصیری»
    کریم اهل بیت
    تنها ترین سردار
    لینک باکس وبلاگ های مذهبی
    عاشقان وصال
    خط سبز
    وصال
    انتظار سبز
    حضرت مهدی عج
    هَل مِن ناصر یَنصُرنی
    خورشید خیبر
    نگاهی نو به فردا
    هرچه می خواهد دل تنگت بگو(مشاوره و مقاله)
    مشکی رنگه عشقه
    ای تشنه لب
    پوست کلف
    عــــشقـــــولـــــک
    اتحادیه دانش آموزی سیستان و بلوچستان
    انجمن طنین تفتان(ملی،مردمی،مستقل)
    .•¤ خانه آرزو ¤•.
    شیعه مذهب برتر Shia is super relegion
    دست خط ...
    فرشتگان رنجور
    ماورای سکوت
    بهترین آرزو هایم تقدیم تو باد.
    دم مسیحائی
    احساس با تو بودن
    گل یخ
    خلوت من
    دل نوشته های یک دختر شهید
    پشت جبهه
    شب مهتابی
    مه نو سفر
    وبلاگ شخصی محمدعلی مقامی
    او برای دم هر ثانیه ام رحمتی بود عظیم!
    نان ، عشق ، موتور هزار
    پلاک هشت
    کجایند مردان بی ادعا؟
    به برادرم مسیح
    کجایید ای شهیدان خدایی
    .:: رویش عشق::.
    در فراق وطنم
    امید آخر
    یک قدم تا پشت خاکریز
    قدرت شیطان
    آقاشیر
    بررسی عوارض استمناء و راه های ترک آن
    دل نوشته های کودک خیابانی
    تام ( تفکر - ایمان - محبت )
    سجاده ای پر از یاس
    تا ریشه هست، جوانه باید زد...
    خلوت تنهایی
    پرسه زن بیتوته های خیال
    فتوبلاگ
    آسیبهای اجتماعی
    آنالیز ریاضی قرآن
    مذهب عشق
    عاشق آسمونی
    .: شهر عشق :.
  • لوکوی دوستان من
  • اوقات شرعی
  • اشتراک در وبلاگ
     
  • وضعیت من در یاهو
  • بخاری‌های غیر استاندارد کشنده اند
    نویسنده: عظیم جان ابادی سه شنبه 87/2/24 ساعت 3:10 عصر

    بخاری‌های غیر استاندارد کشنده اند


    دکتر شاهین‌ شادنیا، رئیس بخش مسمومین بیمارستان لقمان تهران با بیان این که گاز مونواکسید کربن (CO) بی‌رنگ و بی‌بو است و در اثر احتراق ناقص انواع سوخت‌های کربن‌دار ایجاد می‌شود، می‌گوید: هر گونه احتراق ناقص در مواد سوختی کربن‌دار مثل زغال، نفت، چوب و... در حالی‌که اکسیژن کافی نداشته باشند، به جای دی‌اکسید‌کربن، COاکسید‌کربن ایجاد می‌کند.

    گاز شهری، بر خلاف CO از روی رنگ و بو و سایر علائم هشدار ‌دهنده ما را از خطر آگاه می‌کند، ولی CO هیچ‌کدام از این علائم را ندارد. اثرات این گاز در مرحله اول به این گونه است که انتقال اکسیژن خون را مختل می‌کند، یعنی چون میل ترکیبی گاز CO با هموگلوبین 250 برابر بیشتر از اکسیژن است، به جای این که اکسیژن وارد بدن شود و به هموگلوبین متصل گردد، CO جای آن را می‌گیرد.

    به گفته وی حتی اگر اکسیژن کمی هم وارد بدن شود، به راحتی در بافت آزاد‌سازی نخواهد شد.

    در این شرایط، بیمار از خودش چه علائمی را نشان می‌دهد؟
    رئیس بخش مراقبت‌های ویژه مسمومیت‌های بیمارستان لقمان می‌گوید: این علائم از سردرد‌های خفیف و سنگینی سر شروع می‌شوند. در این زمان افراد تا زمانی که در محیط کارشان هستند، مشکلی را احساس نمی‌کنند، اما به محض این که وارد خانه می‌شوند، سردرد می‌گیرند که این خود یک علامت هشدار‌دهنده است.

    البته عوارض گاز CO به همین‌جا ختم نمی‌شود، چون به گفته دکتر شاد‌نیا در فصل زمستان همیشه 3 یا 4 نفر از اعضای خانواده با علائم شبه‌ آنفلو‌آنزا به پزشک مراجعه می‌کنند و مسمومیت با این گاز را با بیماری آنفلو‌آنزا اشتباه می‌گیرند که این نیز خود یک علامت هشدار‌دهنده است.

    البته تمام این علائم مربوط به زمانی است که فرد با مقدار کمی از گاز CO در تماس است، چون اگر میزان تماس با این گاز طولانی شود، علائم نیز پیشرفته‌تر خواهند شد.

    دکتر شادنیا در تشریح علائم‌ پیشرفته‌تر می‌گوید: این علائم شامل تهوع، استفراغ، کسلی، خواب‌آلودگی، ضعف عضلات و خیلی از علائم دیگر است؛ همچنین خیلی از این بیماران وقتی از منزل بیرون می‌آیند، توان باز کردن درب منزل را هم ندارند و در بسیاری از موارد در همان نزدیک در، هوشیاری‌شان را از دست داده و بعد از چند دقیقه فوت می‌کنند.

    رانندگان جاده‌ها که داخل ماشین از گاز پیک‌نیک استفاده می‌کنند، افرادی که برای استراحت در ماشین روشن تمام شیشه‌ها را هم بالا می‌برند، همچنین کارگران ساختمان‌های نیمه‌ساز که داخل ساختمان برای گرم‌ کردن محیط چوب می‌سوزانند، باید بدانند که احتراق سوخت در این شرایط منجر به تولید گاز CO خواهد شد.


    این توصیه‌های دکتر شادنیاست، اما حتی افراد معمولی که برای گرم کردن منزل از بخاری استفاده می‌کنند را هم باید جزو گروه پرخطر به حساب آورد.

    چون به گفته رئیس بخش مسمومین بیمارستان لقمان، در اغلب موارد دود‌کش این بخاری‌ها به درستی نصب نمی‌شوند و در حالی‌که با آغاز فصل سرما این بخاری‌ها باید توسط کارشناسان شرکت‌ها و نمایندگی‌ها سرویس کامل شوند، اغلب به علت سهل‌انگاری و صرفه‌جویی اقتصادی این اتفاق نمی‌افتد.

    این‌آخرین توصیه دکتر شادنیاست: استفاده از بخاری‌های بدون دودکش باید در فضاهای باز مانند کارخانجات صنعتی صورت گیرد، اما در فضاهای کوچک مانند منازل به هیچ عنوان استفاده از بخاری‌های بدون دودکش توصیه نمی‌شود، زیرا به هر حال درصدی از مونواکسید‌کربن تولید‌شده باید توسط دودکش خارج شود که این بخاری‌ها چنین امکانی را ندارند.

    استانداردها اختیاری هستند!

    براتی، معاون حفاظت و پیشگیری سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی تهران، با بیان این که مناطق سردسیر ایران که از وسایل گرمایشی بیشتر استفاده می‌کنند، آمار‌ مسمومیت‌شان بالاست، ولی تهران همچنان در صدر است، خاطر ‌نشان می‌کند: اگر بخواهیم آمار تلفات امسال را نسبت به سال‌های گذشته مقایسه کنیم، بهتر است اول بدانیم که هر سال نسبت به سال گذشته این آمار‌ها در حال افزایش هستند و این روند هر سال تکرار می‌شود، به‌طوری که تنها از اول مهر‌ماه تا الان، 100 مورد تلفات ناشی از مسمومیت با این گاز گزارش شده است.

    در حالی‌که به عقیده کارشناسان استانداردهای وسایل گرمایشی ما در کشور و در حال حاضر بر اساس مرجع های معتبر و استاندارد‌های کشورهای پیشرفته است، به گفته معاون حفاظت و پیشگیری سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی تهران، وسایل گاز‌سوز حرارتی، چه بخاری‌های دود‌کش‌دار و چه بدون دود‌کش، نیاز به بازنگری دارند، چون هنوز در خیلی از موارد و به‌خصوص در رابطه با وسایل پر‌خطر این استانداردها رعایت نمی‌شوند و این وظیفه مؤسسه استاندارد است که بر اجرای این استانداردها نظارت دقیق داشته باشد.

    وی ادامه می‌دهد: علاوه بر بی‌احتیاطی مردم در استفاده از این وسایل، استانداردی هم برای آن‌ها وجود ندارد و نظارت بر کیفیت محصولات گاز‌سوز یا کنترل کیفی آن‌ها به هیچ‌وجه در حد مطلوب نیست، در حالی‌که مسئولان مؤسسه استاندارد باید بدانند که این استانداردها اجباری هستند نه اختیا‌ری.

    براتی در این رابطه توضیح می‌دهد: طی 2 یا 3 سال اخیر بخاری‌های بدون دود‌کش خیلی تبلیغ می‌شوند، در حالی‌که تا‌کنون هیچ‌گونه آموزشی به مصرف‌کننده مبنی بر این که این محصولات در مکان‌های خاص خود و در فضاهای عمومی‌تر باید استفاده شوند نه در خانه، داده نشده است. این در حالی است که به گفته وی، بخاری‌های دود‌کش‌دار صادراتی از بخاری‌های مورد استفاده در داخل کشور، کیفیت بالاتری دارند و این مایه ی تأسف است.

    سمیه شرافتی


        نظرات دیگران ( )

  • خواب نیم‌روزی، حافظه را تقویت می‌کند
    نویسنده: عظیم جان ابادی سه شنبه 87/2/24 ساعت 3:10 عصر

    خواب نیم‌روزی، حافظه را تقویت می‌کند


    چنانچه بخواهید اطلاعات این نوشتار را به یاد آورید، «چرت» بزنید.

    تحقیقات جدید نشان می‌دهد که خواب بعد از ظهر به کارکرد حافظه بلندمدت کمک می‌کند. این مطالعات همچنین نشان می‌دهد که 90 دقیقه خواب نیمروز، بسیار به حافظه کمک می‌کند.
    البته هنوز اطلاعات دقیقی از پردازش مغز هنگام خواب فهمیده نشده، اما نتیجه این تحقیقات نشان می‌دهد، احتمال دارد خواب نیمروزی، سرعت حافظه را تقویت کند و ممکن است در آینده، این کار را به طور مصنوعی انجام دهند.

    حافظه بلندمدت، خاطراتی را که سال‌ها با ما بوده‌اند، برمی‌گرداند.

    این تحقیقات در دو گروه انجام شد: یک گروه که یک ساعت در روز می‌خوابیدند و گروهی که اصلاً چرت نمی‌زدند. بنابراین، افرادی که به هنگام بعداز ظهر چرت می‌زدند، کارایی‌شان در اول شب به طور چشمگیری نسبت به دیگران بهتر بود.

    این در حالی است که میزان خواب این دو گروه یکسان بوده، منتها گروهی که عصر خوابیده‌ بودند، خیلی بهتر از گروهی بودند که بیدار مانده‌ بودند.

    خواب نیم‌روز، می‌تواند زمان را کوتاه کند و حافظه را از فراموشی در امان دارد و به این ترتیب می‌توان گفت که به جای 6 تا 8 ساعت خواب مستمر، مغز می‌تواند در طی 90 دقیقه چرت زدن، حافظه را تقویت کند.


        نظرات دیگران ( )

  • 43 درصد کودکان ایرانی در معرض دود سیگارند
    نویسنده: عظیم جان ابادی سه شنبه 87/2/24 ساعت 3:9 عصر

    43 درصد کودکان ایرانی در معرض دود سیگارند

    سیگارها

    سال‌‌ها پیش هنگامی که سوار اتوبوس‌ها و مینی‌بوس‌های بین شهری می ‌شدم، همیشه با افرادی که سیگار می ‌کشیدند بگومگو و گاهی دعوا می‌ کردم اما خدا را شکر امروزه کسی داخل اتوبوس‌ها و مینی‌بوس‌ها سیگار نمی ‌کشد و این کار به ضد ارزش تبدیل شده است. به تازگی نیز جریمه‌هایی برای افرادی که در اداره‌ها و اماکن بسته سیگار می‌ کشند، وضع شده است اما هنوز برای سیگار کشیدن در خانه‌ها و کنار خانواده قانونی نداریم.

    بنابراین پای صحبت دکتر هومن شریفی، قائم مقام مرکز تحقیقات کنترل و پیشگیری دخانیات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نشستیم تا عوارض استنشاق تحمیلی دود سیگار را از ایشان جویا شویم.

    تعریف استنشاق تحمیلی دود سیگار، چیست؟

    هنگامی که ما به طور غیرداوطلبانه در معرض دود دخانیات قرار می‌ گیریم، درواقع دچار استنشاق تحمیلی دود سیگار شده‌ایم.

    آیا آماری از افرادی که دچار استنشاق تحمیلی سیگار می‌ شوند، در دست دارید؟

    سازمان بهداشت جهانی به تازگی اعلام کرده است که یک میلیارد و 300 میلیون سیگاری در جهان وجود دارد که سه میلیارد نفر افراد بالغ را به طور غیرداوطلبانه در معرض دود دخانیات قرار می‌ دهند، یعنی اینکه تنها یک میلیارد نفر از هوای سالم و عاری از دخانیات استفاده می ‌کنند.

    کودک

    وضعیت کودکان در معرض خطر دود سیگار در ایران چگونه است و در مقایسه با کشورهای دیگر چه جایگاهی داریم؟

    براساس آمار سال 2006 سازمان بهداشت جهانی 9/42 درصد کودکان ایرانی در معرض دود سیگار هستند و از نظر علمی اگر در محدوده 40 تا 50 درصد قرار بگیریم یعنی اینکه برنامه‌های کنترل دخانیات کشورمان به خوبی انجام نمی‌ شود. این در حالی است که 1/42 درصد کودکان آمریکایی در معرض استنشاق تحمیلی دود سیگار قرار دارند. این رقم در کشور امارات 30 درصد است اما در فرانسه و فنلاند به صفر رسیده است یعنی اینکه در این کشورها هیچ کودکی در معرض دود تحمیلی دخانیات نیست. بنابراین به نظر می ‌رسد یکی از وظایف سیاست گذاران این است که قوانینی وضع کنند که از افراد در معرض دود سیگار، حمایت‌های قانونی شود.

    خطر ابتلا به سرطان ریه در افرادی که در معرض استنشاق تحمیلی دود سیگار هستند چقدر جدی است؟

    در سال 1985 دکتر دال، نخستین فردی بود که ارتباط میان دخانیات و سرطان ریه را کشف کرد و گفت: "اگر 20 سال در خانه‌ای زندگی کنیم که پر از مواد آزیست (ماده سرطان‌زا در ریه) باشد، در مقایسه با خانه‌ای که فردی سیگاری روزانه یک ساعت در آن سیگار بکشد، صد برابر احتمال ابتلا به سرطان ریه افزایش می ‌یابد." فراموش نکنیم از سال 1993 به بعد، سیگار به عنوان قویترین ماده سرطان‌زا در جهان شناخته شده است. بنابراین همه خطرهای سیگار برای فرد سیگاری درباره افرادی که در معرض دود سیگار هستند نیز مشاهده می‌ شود.

    خاطرنشان کنم که هر پنج سال زندگی با فرد سیگاری 5/6 درصد احتمال ابتلا به سرطان ریه را افزایش می ‌دهد. هم ‌اکنون 14 نوع سرطان اثبات شده از طریق دود سیگار وجود دارد که افراد در معرض دود نیز 30 درصد بیشتر از دیگران به این سرطان‌ها دچار می‌ شوند.

    سیگار کشیدن کنار کودکان چه عوارضی برای آنها دارد؟

    سیگار کشیدن والدین پیش از دوران بارداری، حین دوران بارداری و پس از زایمان مشکلات تنفسی بی ‌شماری برای کودکان به دنبال دارد. همچنین استنشاق دود سیگار به وسیله مادر و هنگامی که جنین در شکم مادر است، روی دستگاه عصبی او تأثیر می‌ گذارد.

    وضعیت آسم در این کودکان چگونه است؟

    میزان بروز آسم در کودکانی که والدین سیگاری دارند، به شدت زیاد است که علاوه بر مراجعه بسیار زیاد این افراد به مراکز درمانی و بیمارستان‌ها، کاهش پاسخ ‌دهی به درمان را دارند و افزایش خس‌خس سینه و سرفه در آنان بسیار بالاتر از کودکان دیگر است.

    سیگار
    سیگار کشیدن در اتاق‌های دیگر خانه نیز همین تأثیر را دارد؟

    هر پکی که به سیگار زده می ‌شود، 30 سانتی‌متر مکعب دود تولید می ‌کند و وقتی بازگشت داده می‌ شود نیز به همان حجم در فضای بسته منتشر می ‌شود. بنابراین کشیدن سیگار در هر کدام از اتاق‌های خانه همان خطرهایی را ایجاد می ‌کند که سیگار کشیدن در نزد خانواده موجب می‌ شود.

    استنشاق تحمیلی دود سیگار فقط مشکلات تنفسی کودکان را در بر دارد یا بقیه ارگان‌ها را نیز درگیر می‌ کند؟

    تردید نکنید که کشیدن سیگار همه ارگان‌های بدن افراد سیگاری و افرادی را که در معرض دود آن هستند، تحت تأثیر قرار می ‌دهد. به جز مشکلات تنفسی که درباره آن صحبت شد، نیکوتین دود سیگار از طریق پوست نیز به فرزندان انتقال داده می‌ شود. به طور مثال، به ماده کوتینین اشاره می ‌کنم که نخستین ماده حاصل از متابولیسم سیگار در بدن است. میزان کوتینین ادرار کودکانی که در معرض دود سیگار نیستند، چهار نانوگرم است اما در کودکانی که والدین سیگاری داشته‌اند، این رقم 458 نانوگرم یعنی صد برابر است. همچنین دود سیگار به لباس و پوست ما نیز می ‌چسبد و هنگام بغل کردن کودکان مقدار دیگری از آن را به کودکان منتقل می ‌کنیم.

    یک مثال دیگر هم این است که افراد سیگاری و افرادی که در معرض استنشاق تحمیلی دود آن هستند، بیشتر از دیگران دچار ناباروری می ‌شوند. در آخرین نسخه از کتابی موسوم به اختلالات ناشی از اعتیاد و در نخستین بخش آن آمده که اعتیاد و سیگار میلیاردها بیماری به دنبال دارد و هیچ عضوی در بدن نیست که از خطرهای آن مصون باشد.

    هنگامی که درباره استنشاق تحمیلی دود دخانیات صحبت می ‌کنیم، در ذهنمان بیشتر به سیگار فکر می‌ کنیم. آیا قلیان نیز همین خطرها را دارد؟

    بله، حتی بیشتر از سیگار زیرا هر قلیان دست کم برابر 40 تا 50 نخ سیگار است و مقدار دودی که از قلیان در فضا پخش می ‌شود، به اندازه دودی است که یک خودروی روشن در اتاق تولید می‌ کند. حالا بهتر می‌ توانید تصور کنید چه میزان مونوکسید کربن و دیگر ذرات سمی وارد بدنتان می‌ شود.

    یکی از سنت‌های قدیمی ما در جمع‌های خانوادگی این است که فکر می‌ کنیم کشیدن یک بار یا دو بار قلیان در سال خطر چندانی ندارد. نظر شما چیست؟

    هنگامی که ما درباره اعتیاد صحبت می ‌کنیم، سه موضوع اتفاق می ‌افتد. نخست سمیت حاد، سپس سمیت مزمن و در نهایت، وابستگی و اعتیاد. بنابراین کسی که سالی یک بار قلیان می ‌کشد، تعداد گیرنده نیکوتین مغزش به مرور افزایش می ‌یابد اما فردی که به طور مدام این کار را می ‌کند، در عرض دو سال گیرنده‌های نیکوتینی‌اش به 200 درصد افزایش می ‌یابد. حالا تصور کنید فردی که سالی یک بار قلیان می‌ کشد در نهایت در عرض پنج سال گیرنده نیکوتینی‌اش به همین عدد نزدیک می ‌شود. بنابراین روزی فراخواهد رسید که ماهی یک بار و هفته‌ای یک بار نیز کفاف وابستگی‌اش را نمی ‌دهد.

    درباره درمان هم صحبت کنید:

    روش‌های درمانی متعددی برای ترک دخانیات وجود دارد که یکی از آنها استفاده از داروهای جایگزین نیکوتین است. یک نوع از آنها قرص جویدنی تولید داخل است که بدون نسخه در داروخانه‌های کشور به فروش می ‌رسد. نوع دیگر، استفاده از برچسب است که آن هم بدون نسخه به فروش می ‌رسد اما با توجه به اینکه دستورالعمل‌های فارسی ندارد، اغلب با تجویز پزشکان و راهنمایی آنان استفاده می ‌شود.

    قیمت این داروها در داروخانه‌ها مقرون به صرف است یا نه؟

    متأسفانه در کشور ما هزینه سیگار کشیدن خیلی ارزان‌تر از این برچسب‌ها است. به‌ طور مثال، شما با 400 تومان می ‌توانید یک بسته سیگار بخرید اما برای خریدن یک برچسب ترک سیگار، دست کم باید هفت هزار تومان پرداخت کنید و در نتیجه فردی که از این نوع درمان استفاده می‌ کند باید انگیزه بسیار زیادی برای ترک سیگار داشته باشد.


        نظرات دیگران ( )

  • حرکات ورزشی پشت میز کار
    نویسنده: عظیم جان ابادی سه شنبه 87/2/24 ساعت 3:8 عصر

    حرکات ورزشی پشت میز کار

    زندگی مدرن و ماشینی امروزی تحرک لازم را از انسان ها گرفته است. اکثر ما بیش از نصف روز را پشت میزهای کار خود می نشینیم و بدون اینکه تحرکی به بدنمان بدهیم، کار می کنیم.

    این عمل در دراز مدت باعث وارد آمدن ضررهایی به بدن ما خواهد شد که سلامتی ما را به خطر می اندازد. گرفتاری های دنیای امروزی آنقدر زیاد و پیچیده هستند که معمولاً وقت کافی را جهت انجام حرکات ساده ورزشی در اختیار ما قرار نمی دهند.

    در این مقاله ما به شما حرکات ورزشی‌ای را آموزش می دهیم تا شما برروی صندلی خود و در پشت میز کار خود، بدون اختصاص وقت زیاد بتوانید با انجام آنها از به خطر افتادن سلامتی خود جلوگیری کنید. این حرکات از درد پشت و کمر و خستگی پاها جلوگیری می کنند. برای بهتر متوجه شدن این تمرینات به تصاویر دقت کنید:

    حرکات ورزشی پشت میز کار

    حرکت اول

    - بر روی صندلی خود بشینید.

    - پاها را روی زمین به حالت راحت و شل قرار دهید.

    - دست راست خود را تا کرده و کف دست را پشت گردن قرار دهید.

    - دست چپ خود را به سمت پای چپ بکشید.

    - سپس دست چپتان را تا نزدیکی کف پای خود به سمت زمین بکشید.

    - سعی کنید تا احساس کشیدگی در بدنتان (از کمر تا گردن) حس شود.

    - سپس دست ها را عوض کنید.

    - برای هر دست می توانید 10 تا 50 بار حرکت را تکرار کنید.

    - توجه کنید که خود را فقط به سمت کناره ها بکشید نه به عقب یا جلو.

    حرکات ورزشی پشت میز کار

    حرکت دوم

    - به پشت صندلی تان بروید.

    - دست هایتان را روی تکیه گاه صندلی قرار دهید.

    - همانطور که صندلی را گرفته اید، بر روی زانوهایتان بشینید.

    - سعی کنید تا کشیدگی را روی زانوها و کمر خود احساس کنید.

    - سپس به حالت اول برگردید و حرکت را تکرار کنید.

    - هنگام اجرای حرکات منظم نفس بکشید و بعد از انجام چند حرکت، استراحت کنید.

    حرکات ورزشی پشت میز کار

    حرکت سوم

    - روی صندلی خود به صورت قائم (90 درجه) بنشینید.

    - پاها را به حالت راحت و شل روی زمین قرار دهید.

    - دست هایتان را روی زانوها قرار دهید.

    - در همین حالت آرام بلند شوید.

    - سعی کنید با تکیه بر روی زانوها، بدنتان را به جلو ببرید.

    - توجه کنید که دست هایتان برروی زانوها باقی بماند.

    - احساس کشش می بایست در پشت، کمر و پاها احساس شود.

    - در ضمن دقت کنید که کمر خم نشود.

    تهیه از : شهریار فکری


        نظرات دیگران ( )

  • اثرات رنگ ها بر زندگی ما
    نویسنده: عظیم جان ابادی سه شنبه 87/2/24 ساعت 3:7 عصر

    اثرات رنگ ها بر زندگی ما


    آشکار است که رنگ‌ها به طرق گوناگون بر زندگی ما اثر می‌گذارند. همگی تشخیص می‌دهیم که چقدر وابسته به رنگ‌های خاص در کفش، لباس، آرایش، لوازم خانگی و اسباب کار در محیط زندگی خود هستیم. رنگ‌های مو و ناخن و لب از پُر فروش‌ترین تولیدات در سراسر دنیا هستند و نیازی نیست که به نقش و اهمیت رنگ پوست انسان اشاره‌ای کنیم. اما اگر تصور می‌کنید که آن وابستگی‌ها ربطی به خواص درمانی رنگ‌ها ندارند اشتباه می‌کنید، زیرا بنا به تأکید روانشناسان و مردم شناسان و کارشناسان روش رنگ درمانی، نقش رنگ در زندگی ما خیلی مهم تر از تنها قشنگ‌تر کردن ظاهر چیزها یا ظاهر خویشتن است. متأسفانه این موضوع نیز چون بعضی دیگر رشته‌های پزشکی مکمل، آن‌گاه که مسئله ثابت کردن آن پیش کشیده می‌شود، وارد پهنه انرژی‌های نادیدنی یا به قول شکاکان وارد پهنه ماورا‌ءالطبیعه می‌شود و فهم آن برای غربی‌ها دشوار می‌گردد.

    گرچه رنگ درمانی یک روش درمانی باستانی است تا سال 1933 کتابی معتبر به یکی از زبان‌های اروپایی درباره آن در دسترس نبود. در آن سال دانشمندی هندی به نام دینشاه قادیالی دایره‌المعارفی سه جلدی با عنوان the spectro chrometry encyclopidia چاپ کرد و شناخت رنگ درمانی و تعلیم و تربیت درمانگران این رشته به واقع پس از چاپ آن کتاب به زبان انگلیسی آغاز شد. او در دایره‌المعارف خود بر نکته‌ای مهم تأکید می‌کند؛ رنگ‌ها دارای نیروهای شیمیایی در فرکانس‌های عالی رتبه هستند و این نیروها چنان ظریف و نادیدنی هستند که ما معمولاً به توان و کیفیت و آثار آن‌ها دسترسی ادراکی نداریم. امروزه دانشمندان فیزیک و شیمی به یاری علم جدید طیف شناسی یا طیف نگاری توانسته‌اند برخی موضوعات کتاب دینشاه قادیالی را به شکلی قابل فهم‌تر توضیح دهند.

    زمانی که عناصر شیمیایی در آتش می‌سوزند، هر عنصر رنگی خاص تولید می‌کند و این رنگ اساسی است که قادیالی می‌گوید زمینه تندرستی است یا باید باشد. او می‌گوید نور به ظاهر سفید همه رنگ‌های طیف رنگ‌ها را با تعادلی هماهنگ دارد، اما هرگاه که توانایی‌ها و کیفیات طیف بدن را با افزودن رنگی نامناسب یا به قول او رنگی غلط تغییر می‌دهیم، باید انتظار پیدایش آشفتگی (بیماری) در بدن را داشته باشیم. او می‌گوید مواد غذایی،‌ داروها، سموم‌ و به طور کلی همه مواد شیمیایی، توان‌ها و انرژی‌های فعال دارند، زیرا اتم‌های آنها دائماً در حال جذب و دفع و تغییر و تبدیل‌های خاص هستند، بنابراین وارد کردن بی‌توجه یا ناآگاهانه عناصر شیمیایی غیرآلی (داروهای مصنوعی و فلزات و شبه فلزات ودیگر مواد معدنی) درون دستگاهی آلی (بدن آدمی) مانند این است که به طفلی براده فولاد بخورانیم که او را قوی‌تر کنیم.

    قادیالی در دایره‌المعارف خود راه ساختن چراغ‌های رنگ افشان خاص و خواص رنگ‌ها را شرح می‌دهد و راهنمایی می‌کند که برای هر درد و بیماری از چه نوع رنگی استفاده کنیم. او همچنین شرح می‌دهد که چگونه آب یا تکه‌ای ماده قندی لاکتوز را با افزودن رنگی خاص، دارای خواص درمانی برای یک بیماری خاص کنیم.

    رنگ درمانی، نور درمانی و سنگ درمانی(سنگ کوارتز کریستال) که رابطه نزدیک با آن دو دارد، در سی سال گذشته محبوبیت زیاد در ایالات متحده آمریکا یافته‌اند و اینک صدها درمانگر آن سه روش در آن کشور انواع قابل تصور از آن‌ها را به علاقمندان عرضه می‌کنند. اما تعداد رنگ درمانگران در کشورهای اروپایی آنچنان زیاد نیست.

    رنگ درمانی بخشی مهم از طب آیورودا را شکل می‌دهد و استفاده‌ای گسترده در هندوستان و کشورهای همسایه آن دارد. گرچه رنگ درمانی در کشورهای غربی هنوز مرحله طفولیت خود را می‌گذارند، وضعیت کنونی و محبوبیت فزاینده ‌آن گویای آینده‌ای برجسته است، به ویژه اگر پژوهش‌های بیش‌تر به دانشمندان شکاک نسبت به پزشکی مکمل ثابت کنند که این روش درمانی واقعاً مؤثر و مفید است. خوشبختانه در چند سال اخیر در بین ده‌ها کتاب که درباره ویژگی‌های گوناگون رنگ‌ها و خواص درمانی آن‌ها چاپ و پخش شده‌اند چند کتاب با اعتبار علمی وجود داشته‌اند.

    منبع: کتاب 32 روش درمانی نامتعارف

    اثر: دکتر اندرواستنوی

    مترجم: پرویز پهلوان


        نظرات دیگران ( )

    <   <<   41   42   43   44   45   >>   >

  • لیست کل یادداشت های این وبلاگ
  • ویژه نامه شهادت امام حسن مجتبی با بیش از 100 مطلب
    ادرس جدید سایت
    کپسولهای ترک اعتیاد، بلای جان معتادان
    کتامین
    روشهای نوین ترک سیگار
    [عناوین آرشیوشده]